2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارتر پارانوید شدید داره توجه نکنید تحت تاثیر قرار نگیرینچند تا کاربری داری؟ بس کن

نه اونا تعلیق شدن همش شما به من بگو وقتی طرف از اطراف خوش میگه من چی بگم اونا که بهتر نیدونن

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

آدم وقتی بخوان  خیلی خوب میشن بخوانن خیلی بد فقط بسته به آدم مقابلشه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

مرسی از اینکه ب عنوان یه آقای کاملاً بیکار، مشاهدات خودتُ، تو سایت خانم ها به اشتراک گذاشتی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
مرسی از اینکه ب عنوان یه آقای کاملاً بیکار، مشاهدات خودتُ، تو سایت خانم ها به اشتراک گذاشتی

نگاه من یک چیزی بگم حرف من نیست من حرف کاربر های خانوم و آقا رو از اطرافشون میگم

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

نه اونا تعلیق شدن همش شما به من بگو وقتی طرف از اطراف خوش میگه من چی بگم اونا که بهتر نیدونن

تا جایی پیش رفتی که به همه خانما توهین کردی برای چی تعلیق نشی؟ حتی به خود من

入学試験を待っています

نه من توهین کردم به هیچکی اگر منظورت اون تاپیک بود گفتم همه ی مرد ها و زن ها

حالا شما به من یک راهکار بده

گفتی همه زن ها خیانت کارن

کدوم تاپیک کدوم کاربری من گفتم همه ی مرد ها و زن ها 

به نظرم نباید رو خوب بودن یا بد بودن ادما حساب کرد من همه رو خنثی میگیرم همیشه😆

می‌دونم ولی اونجوری فکر کردنم دنیا رو جای ترسناکی می‌کنه..تا زمانی که کسی بهم آسیب نرسونه از نظر من آدم خوبیه