2777
2789
عنوان

من شاغلم انقدر کیف میده یه روز برسم خونم ببینم سفره انداخته

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 32 پست

پیشنهادم به تو یه ارام پزه چند کارس

صبح که میری برنج و گوشت و اینا قاطی کن

برنامه بده

ظهر بفرما گرم میل کن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترب سفید کنار برنج میخوردم 😅😅عجب حال میکردم😁😅الان وقت ناهار خونه کسی دعوت میشم خیلی حال میکنم ش ...

اره خدایی ادم خسته بره یه جا کیف میده

ما اداره بهمون ناهار میدن ولی چون مسیر دوره تا برسم خونه باید شام بخورم😄

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

من شاغل بودم پنجشنبها صبح که میرفتم یه وقتایی آب گوشت بار میذاشتم زیرش کم کم میکردم میرفتم سرکار شوهرم زودتر میومد خونه توش رب می‌ریخت نون تازه می‌خرید تا من برسم سفره مینداخت یه وقتاییم بهش میگفتم مثلا ماهی سرخ کن یا جوجه کباب درست کن بعد می‌رسیدم سرکوچه بوی غذا میومد عشق میکردم میومدم ناهار می‌خوردم می‌گفت تو بخواب من سفره جمع میکنم چایی دم میکنم تا بیدار شی  متاسفانه الان که سرکار نمیرم لیوان آبش باید بدم دستش    

😘😊بیا برات آب هویج بستنی با ماکرونی بگیرم

با هم جور در نمیاد یه چیز دیگه بگیر😆

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

من خیلی چیزها تو فریزر میذارم که راحت باشه

مثلا همبرگر خونگی ، کباب میدم آشپز بپزه میذارم فریزر، حتی فلافل هم نگه میدارم

بعضی وقتها خورشت و .... هم میذارم

دیگه گرم کردن غذارو که بلده

خوراک مهمه

هیچ وقت به بهونه شاغل بودن گشنگی نکیشین، غذای بی خاصیتم نخورین

با برنامه ریزی به همه کار میشه رسید

یه مقدار میانوعده سالمم با خودت ببر، که هلاک نرسی خونه

۵۰ رو رد کنین عضو سالم تو بدنتون نمیمونه اینجوری

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
من قرض کردم که برات خرج کنم

قربون مرامت همون آب هویج کافیه

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

اره خدایی ادم خسته بره یه جا کیف میدهما اداره بهمون ناهار میدن ولی چون مسیر دوره تا برسم خونه باید ش ...

اداره با لباس کیف نمیده مامان خداحفظش کنه سفره مینداخت کته درس میکرد منم با لباس خونه همیشه یادمه پاییز و زمستون بافت میپوشیدم کنارش غذا میخوردم خیلی کیف میداد همینکه کنار مامانم مینشستم یه حالی میداد.😄😄چه صبحانه های که نمیخوردم پاییز و زمستون

این خطرناکه ها کسی خونه نباشه و گاز روشن باشه

اطرافش چیز خطرناک نمیذاشتم بعد اگرم شعله خاموش میشد گاز قطع میشد ازونورم نهایت دوساعت خونه نبودیم شوهرم زود میومد خونه   مجبور بودیم وگرنه ساعت یک میرسیدم خونه گشنه و تشنه میموندیم