2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم بی رگی

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 51 پست
میشه یکم توضیح بدیینی چجوری بود؟ایشون خیلی بچس اصلا مصمم نیست تو کاراش همش تو تردیده هرکاری میخواد ب ...

اگه انقد قبولش نداری چرا باهاش موندی؟؟؟؟؟

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم با نظر شما موافقمخب درست و حسابی خواسته ت رو بگو، اونکنه توی ذهن تو نیس بدونه با چی راحتیاز همین ...

دقیقا همینه تو رابطه که دیگه تعارف نیس باید بگه فلانی بیا فلانی نیا تعارف چیه خدایی🤣🤣🤣اون بنده خدا نمیدونه که این مثلا تعارف کرده میگه لابد نمیخواد بیام

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
چیه😐😐 بلایی ک سر خودم اومده دوس ندارم سر بقیه بیاد 😐😐😐😐😐😐

شما مث اینکه تاپیکو درست نخوندی؟ اون بدبخت گفته بیام اسی گفته نه بعد که نیومده اسی بهش فحش داده که چرا نیومدی!!!! توقع داره اون بدبخت علم غیب داشته باشه نگفته بفهمه اسی چی میخواد..شما هم همینطوری تو زندگی مگه؟ که به اسی حق میدی؟

میشه یکم توضیح بدیینی چجوری بود؟ایشون خیلی بچس اصلا مصمم نیست تو کاراش همش تو تردیده هرکاری میخواد ب ...

خیلی بچه مامانین از اونان که تو خونه ظرف کمک مامانشون میشورن کمک حال مامانشونن بیشتر تو خونه هستن رفیق باز نیستن هرچی بگی به حرفت گوش میدن و اغلب دنبال خانوم هایی هستن که امر و نهیشون کنه ینی بهشون بگه تو فلان کار بکن فلان کار نکن بشدت خانواده دوست بشدت هم محتاط و ترسو  بی جنم هم هستن چون فکر میکنن مامان هاشون هرچی بگه درسته ولی خب حالا که نامزد هستی سعی کن سمت خودت ببریش کاریم خیلی هستن اره خسیس هم هستن ولی تو رابطه اگه دوست داشته باشن محشرن واسه زن و بچشون کم نمیذارن همونطور که احترام مادرشون دارن و تو خونه کمک مادرشون میکنن با توام همینطور رفتار میکنن همینجورین ولی یکم ترسوان 

هیق هیق 
بچها من ک نگفتم ردش کنم یا نکنم ردش نمیکمم میگم چطوری رفتار کنم یه کم مرد شه انقد تنبل نباشه

اتفاقا خیلی خوبن رفیق باز هم نیستن من از اون مردای به حساب تو سفت که امر و نهی ام کنن دستور بدن بهم رفیق باز باشن و دور و برشون پر ادم باشه بدم میاد تو بهش دستور بده بگو فلان کار بکن الان بیا دنبالم تو خودت بگو مطمعن باش بهش برنمیخوره بگو مثلا دوست دارم باهم بریم ی مسافرت کوچیک 

هیق هیق 
بچها من ک نگفتم ردش کنم یا نکنم ردش نمیکمم میگم چطوری رفتار کنم یه کم مرد شه انقد تنبل نباشه

شما خودتم باید رفتاراتو درست کنی .واسه مطب رفتن منتظری،یکی دوساعت توراه باشه بیاد تورو ببره ؟حاضری تا ساعت چهار غدا نخوری که بیاد برات نهار بخره ؟