2777
2789
عنوان

نگرانی های بارداری تورو خدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 35 پست
عزیزم نگران‌نباش.. اگه خواستی خیالت راحت بشه با دکترت تماس بگیر که نگرانی ت برطرف بشه ... اما منم د ...

مرسی عزیزم انشاالله چی بگم خدا خودش مواظبش باشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  
اصلا نگران نباش استرس خوب نیست براتمن که اوایل اصلا فکر میکردم باردار نیستم حتی هیچ حالت تهوعی هم ند ...

بهداشت میرم عزیزم ولی چیزی نمیگن برای صدای قلبشم میگن الان زوده گوش نمیکنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مچکرم عزیزم نمی دونم چقدر درد دارم اصلا چشمام می سوزه از درد

منکه بخدا حاظرم درد بکشم فقط نی نیم صحیح و سالم باشه در این حد نگرانم و غصه میخورم دست خودمم نیست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از وقتی باردار شدم این دفعه دوم بود که رفتم سونو چون قبلش بارداری خارج رحمی داشتم میترسم رشدش خدایی ...

نگران نباش خدا بخواد بهت بچه بده هیچ چیزی نمیتونه از بین ببرتش

سونو زیادم برا بچه خوب نیس زود ب زود نرو

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
نگران نباش خدا بخواد بهت بچه بده هیچ چیزی نمیتونه از بین ببرتشسونو زیادم برا بچه خوب نیس زود ب زود ن ...

دقیقا خدا مهربون خودش داده این نعمت قشنگ رو خودش هم مواظبش هست امیدم به خداست 🤲🥰

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40