2777
2789
عنوان

داستااااان ترسناکککک ورود افراد باردار و ترسوو‌مننوع🚫🚫🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1712 بازدید | 89 پست
ذهن سناریو ساز من میگه اگه کتاب جنایی بود دعانویسه فامیله رو میکشت طلاها رو میدزدید 😁

نمیتونست که چون مثلا میگفت فلان جای خونس اون که نمیدونست خونشون کجاست

بعد خونه که خراب شده بود نمیتونست همه جاشو بگرده ولی خب جایی که گفته بود یه تیکه جارو میگشت پیداشون میکرد 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ بگم

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
خواهرم فرهنگیان می خونه بعد تیپی معمولیه ولی خیلی پشیمونه چون بچه ها خیلی همو لو میدن از هم تو خیابو ...

جدددی یعنی در حین دانشجو بودنم دردسره؟

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

خونه عمم جن داشت 

شوهر عمم ۵ سال میدونست و به کسی چیزی نگفت حتی عمم 

عمم یه روز جلوی تلوزیون نشسته بود فیلم میدید یه دفعه چشمش خورد به زیر تلوزیون با دقت نگاه کرد یه دفعه تو زیر تلوزیون سایه یه زن افتاده بود که تکیه داده بود به امپن و داشت پشت عمم تلوزیون میدید خلاصه عمم داد هوار از اون خونه رفتن 

اتفاقات زیادی واسشون افتاد تو اون خونه

لُرم💎شما با گلونی عکس میگریدخاص شید ما لُرا صاحب گلونیم👑😍💪نازار_بیرانوندم😌♥️

جدددی یعنی در حین دانشجو بودنم دردسره؟

خیلی بعد می خواستم بگم اگه مذهبی نیستی از لحاظ ظاهری و یا اعتقادی به نظام نداری نرو که جهنمه برات 

بعد بچه ها همو لو بدن امتیاز داره براتون 

ما مشهد زندگی می کنیم فرهنگیان مشهد نه می تونی ناخن بکاری نه می تونی مژه بکاری 

موهاتم دیده بشه که واویلا 

خواهرم میگ تازگی ی حراستی اومده میگ باید با شلوار پارچه ای مشکی و مانتوی بلند گشاد مشکی بیاین 

و اینکه تازگی یکی از اخراجیاشون

واسه اینکه ناخن کاشته و موهاشو کوتاه کرده اهنگ کره ای گوش میداده و اینجور چیزا اخراج شده با ۵۰۰ میلیون بدهی 

اگر فرهنگیان واقعا علاقه داری مشهد اصلا نزن باز شنیدن گرگان بهتره کمتر گیر میدن

خیلی بعد می خواستم بگم اگه مذهبی نیستی از لحاظ ظاهری و یا اعتقادی به نظام نداری نرو که جهنمه برات بع ...

فرهنگیان که بومی پذیره خواهر من نمیتونم از فارس بلند شم برم گرگان 

واییی پس عذابه برا من

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

خب بچها همین دعا نویسا باهاشون ارتباط دارن واسمشونم موکله فک کنم .و اینکه شنیدم چند نفر از اشنا های دورمون چشم سومشون رو باز کردن و حدود سه سال پیش یکی از فامیلای دور مامانم با نوزادش توی خواب فوت شدن و جالب اینجاست که بچشون خفه شده بوده ولی هیچ اثری روی تن مادر نبوده بعد که متوجه شدیم مادرشوهرشون میگفته عروسم چشم سومشو باز کرده بود و چند روز بود که میگفت در رو که باز میزارم یه گربه سیاه میاد داخل پیش بچم و چند باری ام باز گفته بود که پاهای بچمو شبیه گربه میبینم.خلاصه که هرچی بوده خیلی عذابشون میداده و چند روز بعد از فوتشون همسرشونم ناپدید میشن و حتی میگفتن دیگه فوت شده .اینطور که مامان بزرگم میگفتن بعد از 6ماه یه شماره ناشناس زنگ میزنه به گوشی خواهرهمسر همون خانوم و گویا داداشش بوده که میگفته توروخدا کمکم کنید و بعدم گوشی قطع وخاموش میشه و از اون به بعد دیگه هیچ خبری نمیشه ازش.

فرهنگیان که بومی پذیره خواهر من نمیتونم از فارس بلند شم برم گرگان واییی پس عذابه برا من

منظور شمالیا باز بهترن کمتر گیر میدن نمی‌دونم استان فارس چطوره ولی مشهد چون شهر مذهبی تره بیشتر گیر میدن خلاصه خودتو آماده کن برای این چیزا 

بعد ی خاطره بگمو برممم😂😂😂

ی بار خواهرم می بینه یکی از بچه هاشون داره گریه می کنه 

میگ چی شده فلان بیسار 

میگ هیچی کوکاکولا خوردم بخداااا نمی‌دونستممم😭😭😭😭😭

بعدا می فهمن این کوکاکولا مال اسرائیل بوده