2777
2789
تمومش کن خودشم میگ بیا تمومش کنیم باور کن دوری بهونه ست

الان دیگه تمومه فقط مثلا ی مدت رفته ک ببینه واقعا عاشقه یا وابسته ببینه میتونه تغییر کنه یا ن 

اگه تونست ب شرط تغییرش میپذیرم وگرنه ن چون دارم نابود میشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون داره ابراز علاقه میکنه تو هی میزنی تو ذوقش دوست داری بیاد خاستگاری درسته؟

ابراز علاقه اش فقط لفظیه اصلا با عمل بلد نیست همش چسه همش قهره اصلا معذرت خواهی بلد نیست خیلی پرنسسه این چند روز همش حرف رفتن میزد ب زور نگهش داشتم موند اما سرد رفتار کرد منم گفتم اگه میخوای برو 

ابراز علاقه اش فقط لفظیه اصلا با عمل بلد نیست همش چسه همش قهره اصلا معذرت خواهی بلد نیست خیلی پرنسسه ...

پرنسس کلمه مناسبی نیست  یه چیزی مد کردن خیلی به شخصیت مردامون بر میخوره تو کشور های دیگ نگاه کنیم اصلا اینطوری نیست اوناهم انسانن ما فقط جنسیتامون باهم فرق داره اونا هم مثل ما نیاز به توجه دارن نیاز به محبت نیاز به حامی نیاز به تکه گاه مردا هم‌گاهی وقتا گریه میکنن مردا هم گاهی وقتا قهر میکنن مردا هم‌گاهی وقتا کم میارن  چرا این پرنسس بودن تو بقیه کشور ها استفاده نمیشه؟ چون نگاه جنسیتی به هم نمیکنن وقتی مرد حالش بده دختره مثل مرد پشتشه مثل مادر همدمشه مثل خواهر همراهشه و مثل همسر مراقبش مردا غرور دارن با این کلمه فقط تخریب شخصیتی میکنیم شخصیتشونو خورد میکنیم باعث میشیم بدتر بشن باعث میشیم اوناهم به ما نگاه  بد کنن  شما خسلی خود خواهی عزیزم از کلماتت مشخصه من اصلا نمیخام طرفداری اونو کنم و همجنش خودمو خراب کنم ولی مشخصه تو دنبال اینی تخریبش کنی و خودتو بالا بگیری رابطه نیاز به نگه داری و کوتاهی داره نیاز به همراهی داره ن تخریب و دعوا   با این کار فقط خودتو از چشمش میندازی

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
پرنسس کلمه مناسبی نیست یه چیزی مد کردن خیلی به شخصیت مردامون بر میخوره تو کشور های دیگ نگاه کنیم اص ...

من چند ماه همه جوره سعی کردم بفهمونم پشتشم بفهمونم کنارشم هیچ کدوم از این کلماتو ب خودش نگفتم اما چون عصبی و ناراحتم اینجا گفتم روزی چند بار حرف رفتنو زد گفتم اوکی افسرده ای من ثابت کنم کنارشه بهتر بشه اوکی حالش بده اوکی اذیته اوکی فشار سرشه اگه بحث کردیم بلد نبود دلجویی کنه بلد نبود معذرت خواهی کنه گفتم اوکی رابطه اولشه بلد نیست خودم یادش بدم صددددد بار گفتم  وقتی ناراحتم اینطوری کن و دقیقا برعکس انجام داد خودش درجا قهر میکنه و بحثو میندازه گردن من با وجودی ک روزای اول صحبت روزی ۱۰ بار معذرت خواهی میکرد میگفت نمیخوام ازم ناراحت بشی خود خواه رفتار میکنه میگم اوکی مرده خیلییییییییی روح وروانمو خرد میکنه ب اسم اینکه نا بلده خیلیییییییی سعی کردم کمکش کنم حالش بهتر بشه اما از ی جایی ب بعد دایه مهربون تر از مادر شدم براش شدم ی شخص رباتی ک ادعا میکنه حالش عالیه ک دیگه اون ناراحت نشه بحث نکنیم چون بلد نبود از دلم در بیاره و مینداخت گردن خودم مثلا من ی شب مامانم پیامشو دید بهش گفتم مامانم پیامتو دید و خیلیییییییی عصبی و ناراحت بودم گفت اوکی من سرم درد میکنه میخوام بخوابم یعنی دلم میخواس بمیرمممم واقعا خیلی ادم وابسته ایه مثلا تایمی ک حضوری کنارشم حالش خوبه و انقد اذیت نمیکنه الان چند روزه برگشته دانشگاهش شبی ۱۰ دقیقه حرف میزنیم چون من دیگه حرف نمیزنم ۵ ماه تموم من همیشه شروع کنندا صحبت بودم من همیشه حرفو ادامه میدادم هیچ وقت اون حرف نزد ی خاطره نگفت هییییییچی نگفت از خودش میگه خب حرف بزن میگم دوس دارم تو حرف بزنی میگه من حرف ندارم پس بریم تا من بخونم برا امتحانم منم قبول میکنن چون دیگه خستم چون میخوام یکی برا بودنم تلاش کنه ن اینکه خودم همه  راز و زبر و بممو بهش بگم و بازم نفهمه 

گلم من تاپیکاتو دنبال میکردم

همونطوری کاربرا گفتن لهجتون زیباس و من اوایل اصلا متوجه نمیشدم

الان دست و پا شکسته میفهمم اونم خیلی کم

تو یکی از تاپیکات گفتم خیلی ساده ای

الان واقعا به باورم ایمان دارم که شما خودتو خیلی تقدیم این اقا کردی

ببخشید رک گفتم

دست نیافتنی باش...اون غروره کار خودشو میکنه

درخواست دوستی ممنوع...

گلم من تاپیکاتو دنبال میکردمهمونطوری کاربرا گفتن لهجتون زیباس و من اوایل اصلا متوجه نمیشدمالان دست و ...

دیگه کاریش ندارم دیگه پیام نمیدم رفته ی مدت ببینه میتونه تحمل کنه یا ن ببینه میتونه درست بشه یا ن اگه برگشت عمرا دیگه اون شخص ساده قبلا بشم من عملا مثل مامانش شده بودم دیگه نمیزارم و ب شرط اینکه ایگه چس نکنه قهر نکنه معذرت خواهی بلد باشه برمیگردم منم ادمم منم میخوام یکی برام تلاش کنه یکی دوسم داشته باشه با عمل