سوئیتگرل مدیر استارتر عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 2277 عنوان نی نی سایتی ها لطفا بیاین 138 بازدید | 45 پست خسته شدم از تایپم تکراری چون ذهنم خیلی درگیرهاقایون وقتی خودشون از رابطه میرن و گفتی میخوام برگردن چ رفتارایی نشون میدن؟کسی ک بلاک کرده رفته از همه جا و گفته محاله برگردم انبلاک کنه ینی چی؟؟ دیروز | 13:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 473 ینی غلط اضافی کردم در اینجا شما باید اونو بلاک کنی کوه صبرم من ولی از غصه میدانم شبی بی گمان این غم مرا اخر ز دنیا میبرد
سوئیتگرل مدیر استارتر عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 2277 ینی غلط اضافی کردم در اینجا شما باید اونو بلاک کنی خب پیامی م نداده فقط انبلاک کردهولی خب رل زده بود دیک نمیدودم کات کردن یا ن
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 473 خب پیامی م نداده فقط انبلاک کردهولی خب رل زده بود دیک نمیدودم کات کردن یا ن ینی تو اب نمک بودی عزیز کم کم شروع میکنه به پیام تو فلانی تو عشقی تو فلان بودی من نفهمیدم صدم میزارم یه فرصت بده ولی بلزم یه عوضیه باور کن همین الان بلاکش کن بسوزه🤣 کوه صبرم من ولی از غصه میدانم شبی بی گمان این غم مرا اخر ز دنیا میبرد
سوئیتگرل مدیر استارتر عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 2277 ینی تو اب نمک بودی عزیز کم کم شروع میکنه به پیام تو فلانی تو عشقی تو فلان بودی من نفهمیدم صدم میزارم ... من ک انبلاکش نکردم اول اینستا انبلاک کرد دو هفته بعد تلگرام دو سه روز بعد واتساپ ی هفته گذشته هیچ پیامی نداده من دلگرام و واتس بلاکش کرده بودم ولی اینستا ن
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 473 من ک انبلاکش نکردم اول اینستا انبلاک کرد دو هفته بعد تلگرام دو سه روز بعد واتساپ ی هفته گذشته هیچ پی ... اها میدونم دوست داری ببینی چه میکنه در چه حاله ولی اینستا بلاکش کنه بزار بسوزه کوه صبرم من ولی از غصه میدانم شبی بی گمان این غم مرا اخر ز دنیا میبرد
سوئیتگرل مدیر استارتر عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 2277 اها میدونم دوست داری ببینی چه میکنه در چه حاله ولی اینستا بلاکش کنه بزار بسوزه من دوس دارم برگردههههههههه ینی از ته دلم میخوام برگرده
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 473 من دوس دارم برگردههههههههه ینی از ته دلم میخوام برگرده اشتباه میکنی تو رو تو اب نمک گذاشته برگرده واقعا واسه اینده اعصاب زندگیت اخر سر بد تموم میشه کوه صبرم من ولی از غصه میدانم شبی بی گمان این غم مرا اخر ز دنیا میبرد
سوئیتگرل مدیر استارتر عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 2277 اشتباه میکنی تو رو تو اب نمک گذاشته برگرده واقعا واسه اینده اعصاب زندگیت اخر سر بد تموم میشه من دارم تلاش میکنم برای زندگیم و کارمم میکنم ولی ی لحظه م نیمتونم فراموشش کنم حتی صب با فکر اون بیدار میشم
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 473 من دارم تلاش میکنم برای زندگیم و کارمم میکنم ولی ی لحظه م نیمتونم فراموشش کنم حتی صب با فکر اون بیدا ... اشتباه خب کسی که بعد تو یه رابطه شروع کرده تو بلاک کرده بدردت نمیخوره کوه صبرم من ولی از غصه میدانم شبی بی گمان این غم مرا اخر ز دنیا میبرد
سوئیتگرل مدیر استارتر عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 2277 اشتباه خب کسی که بعد تو یه رابطه شروع کرده تو بلاک کرده بدردت نمیخوره خب اینک انبلاک کرده چ معنی میده؟!
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 473 خب اینک انبلاک کرده چ معنی میده؟! از سر تنهاییه چون کات کرده میخاد سرش گرم بشه و یچیز دگه هست که غرورش اجازه نمیده اس بده انبلاک کرده تو اس بدی کوه صبرم من ولی از غصه میدانم شبی بی گمان این غم مرا اخر ز دنیا میبرد
سوئیتگرل مدیر استارتر عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 2277 از سر تنهاییه چون کات کرده میخاد سرش گرم بشه و یچیز دگه هست که غرورش اجازه نمیده اس بده انبلاک کر ... خب اگ رل باشه چی؟؟ینی رابطشون سرده؟
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 473 خب اگ رل باشه چی؟؟ینی رابطشون سرده؟ اگ رل باشه سر تو بحثشون شده دختره ان کرده ببینه بینتون چیه کوه صبرم من ولی از غصه میدانم شبی بی گمان این غم مرا اخر ز دنیا میبرد
سوئیتگرل مدیر استارتر عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 2277 اگ رل باشه سر تو بحثشون شده دختره ان کرده ببینه بینتون چیه ن فک کنم دختره میدونست ما با هم بودیم بعدش اینک با شماره دیگم بلاکم