2777
2789
عنوان

اوضاع اَبروهاتون چطوره 📷

| مشاهده متن کامل بحث + 2135 بازدید | 132 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی مصنوعی و تابلو میشه؟من ابروهام ژنتیکی خالیه گفتم میکرو اینا که اثرشون موقته، برم بکارم دائمی با ...

سه نفر تو اقواممون کاشتن خیلی قشنگ شده، بستگی داره کجا بکارید 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
یعنی مصنوعی و تابلو میشه؟من ابروهام ژنتیکی خالیه گفتم میکرو اینا که اثرشون موقته، برم بکارم دائمی با ...

نمی دونم چرا اونایی که من دیدم بعد از کاشت همه ابروهاشون رو به جلو و سیخکی بود یعنی حتی به زور ژل و اینا هم بازم سیخکی رو به جلو بود

منم همینطور پس خیلیم تو اجتماع تو چشم و بد نیست نه ؟

اگه هی از بقیه بپرسی من چطورم و بهشون اجازه بری راجبت نظر بدن خیلیا ب همه چیت ایراد میگیرن

اما اگه نظر نخوای و خودتو قبول داشته باشی بقیه هم تورو همونطور ک هستی میپذیرن.

هرکس یجوره همه ک قرار نیست مثل هم باشن

مثلا من الان مدل لباس پوشیدنم هم با همسنام خیلی متفاوته و اگه از بقیه بپرسم چه لباسی بپوشم نظر خودشونو میگن و چیزی که خودشون دوست دارن

ولی من اونی که خودم دوست دارم رو میپوشم

ببین بستگی داره

مثلا من الان چهرم با وجود بین ابرو بد نشده اونقدر هم نیستن ک شلخته و نامرتب بشه.. و همه هم منو همینطوری دیدن و قبول کردن.

یا اینکه لباسام علاقه و سلیقه خیلیا نیست اما طوریم نیستن که هنجار شکنی بشه و مسخره باشه

سبک خودتو داشته باش و برای چیزایی که به خودت مربوطه از بقیه زیاد نظرخواهی نکن ک بهشون رو بدی 

چون مثلا من الان با فلانی در ارتباطم کاریم ب چهره و پوششم نداره

اما اگه خودم هی چندبار ازش بپرسم بنظرت چهرم خوبه؟ ابروهام چطورن؟ بنظرت لباسم خوبه؟ و...

اونپ تازه توجهش جلب میشه ک ایا فلانی خوبه یا نه؟

و وقتی خودت خودتو زیرسوال میبری، بقیه ام ناخوداگاه تو ذهنشون تورو نقد میکنن.

من با تجربه به این رسیدم و نمیدونم تونستم منظورمو درست بهت انتقال بدم یا نه.

منظورم از نظر نپرسیدن این نیست که چیزای ساده رو هم نپرسی

مثال میزنم

با مامانت میری بازار و میخوای خرید کنی

میگی بنظرت این شال قشنگتره یا اون یکی؟

در این حد اوکیه

اما کلیت پوشش و چهره و شخصیت خودتو زیر سوال نبر

مثلا وقتی یه لباسیو گرفتی و میپوشی، دیگه هی نپرس ک بقیه هم خوششون اومده یا نه

متوجهی؟

پس نه بد نیست.

اگه هی از بقیه بپرسی من چطورم و بهشون اجازه بری راجبت نظر بدن خیلیا ب همه چیت ایراد میگیرناما اگه نظ ...

درسته متوجه حرفاتون شدم 

کاملا حرفاتون درسته 

ممنونم که تجربوتونو در اختیارم گذاشتین