2777
2789
عنوان

بیاین درد دل بچه هام ارزوی مرگ پدر بزرگ مادربزرگشونو میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 21 پست
ان شاءالله شوهرت خیر جوونیش را نبینه و همینطور پدر و مادرش به فلاکت بیفتن

پدر مادرش به فلاکت افتادن از این بیشتر نمیخوام میخوام شوهرم بهشون بگه برن شهر خودشون فقط خرجیشونو بده

بچه ده و یازده ساله چرا باید تو همچین چیزایی دخالت کنه

بچه تو این سن میفهمه.

وقتی میبینه پدرش خرجش نمیکنه بعد خرج پدر معتادش رو میده چرا نفهمه.

دختر من دوسالو نیمشه ی چیزایی میگه من میرم تو فکر از حرفاش

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب کارشون اشتباهه ولی کلا بچه هارو از سن کم نذارید تو مسائل شما دخالت کنن

خودشون فهمیدن مثلا یه مغازه داریم هر وقت بچه ها میرن میبینن مادرشوعرم تو یه کاغذ شماره کارتشودنوشته به مشتری میگه بزن به این کارت که نیاد به حساب مغازه همش کم میاذ مغازه اینا دیدن بخ باباشون کفتن ولی هیچی نگفت باباشون

بله مثلا برای پوشاک کیف و کفش سالی یه بار زورش میاد بگیره . پدرشوهرم معتاده ماهی دو نیم خرج اعتیادشه

من خودم سالی یکبار کیف و کفش و لباس میخرم ، منظورم از مایحتاج ، خوراک و غذا و خونه بالاسرتون و تفریح و ...

اگر اینها فراهمه براتون ، وظیفه مادره که این تفکر رو از بچه ها برداره و بهشون بگه که وظیفه پدره که به پدربزرگ که ناتوانه و نمیتونه کار کنه کمک کنه ! 

اگر اینها براتون فراهم نیست بازم بچه ها رو درگیر تنفر و این داستانهای بزرگترها نکنید فقط با همکاری همسرتون هر ماه برید خرید هم برای مایحتاج خونه خودتون هم رسیدگی به پدرشون ، یعنی ، حذف نکنید پدر رو ، خرج رو کنترل کنید زیر نظر داشته باشید با برنامه ریزی

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

من خودم سالی یکبار کیف و کفش و لباس میخرم ، منظورم از مایحتاج ، خوراک و غذا و خونه بالاسرتون و تفریح ...

سالی یکبار من براشون کیف و کفش و مانتو لباس میگیریم خورد خوراک هم ماهی یه بار وباباشون میخره هم ما هم اونا و خونه هم خونه سازمانی پوکیده اداره من هست .. و اونا تو خونه اجاره ای میشینن. خودشون ولایت خودشون خونه دارن ولی نمیرن میگن دخترمون تنها میشه حتی مواد غذایی که میگیرن برای بچه های دخترشون اکثر موقع ها خرج میکنن یعنی عملا شوهرم خرج سه هانوار رو میده اونقت خواهرش نخ تو کذایه خونه کمک میکنه نه خورد خوراک ملشین شاسی و همه چی هم دارن

مطمئنن شما چنین چیزی رو انداختین تو سرشون وگرنه بچه ده ساله اینا رو از کجا میفهمه

من تهنا کاری که کردم حرف نزدم . چون حق بچه هامه دختر کلاس هفتمه پسرم پنجم خودشون میبینن شاکی شدن حتی خودشون گفتن دیگه برامون چیپس پفک نگیریم خودش دو ملیون خرج میسه به جاش پولشو بدین به ما با