2777
2789
حرف حق تلخه که اینطوری فک میکنی در کل سایت عمومی هست نظرمو گفتم سوختن چیه، بهتره مودبانه صحبت کنیم م ...

منم چون سایت عمومیه نظر دادم و فقط استاتر حق داشت جوابمو بده بقیه خودشونو نخود هر آشی کردن

منم چون سایت عمومیه نظر دادم و فقط استاتر حق داشت جوابمو بده بقیه خودشونو نخود هر آشی کردن

تو سایت عمومی جایی ننوشته فقط استارتر میتونه جواب بده همه میتونن مودبانه تبادل نظر داشته باشن 

بحثی ندارم ریپ هم نمیزنم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوس دارین جواب ندن تو امضا بنویس ریپ نزنین

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

حالا خیلی نمیشه اینجوری نظر داد چون واقعا همه مشاغل ارج و قرب خودشون دارن 

و شغل هم کاملا بستگی به ویژگی های فردی داره 

ولی شخصا وکیل سطح بالاتر میبینم هرچند تدریس دروس تخصصی مثلا فیزیک و شیمی ریاضی خوب سطحشون خوبه و درآمد خوبی هم دارن با استرس کمتر نسبت به وکیل 

یه وکیل میتونه تدریس کنه چه درسای تخصصی دبیرستان مثل جامعه و فلسفه و منطق / چه کتابای ساده دبستان و ...

کجا دوره های معلمی رو گذرونده وکیل؟روانشناسی برخورد با اولیای ناسازگار با کودک ناسازگار کتابها و....

من نه معلمم نه وکیل ولی دقیقا همون بحث هرکسی را بهر کاری ساخته اند اونم بنا به تناسب رشته و شغلش

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

کجا دوره های معلمی رو گذرونده وکیل؟روانشناسی برخورد با اولیای ناسازگار با کودک ناسازگار کتابها و.... ...

خیلی از معلما رسمی نیستن و به صورت ازاد فعالیت دارن

برای یه تدریس خوب لازم نیست حتما دوره دبیری گذروند همین که به کتاب تسلط کافی داشته باشن کافیه

اونایی که رسمی هستن هم درصد زیادیشون مخصوصا تو دوره دبیرستان متوسطه دوم سواد کافی برای تدریس ندارن

مخصوصا تو درسای مشکلی مثل فلسفه

من اینو بارها دیدم از خودم‌ نمیگم .

خودمم همینو گفتم خب منظورت چیه؟ استاتر بیا ببین به لطف وجود من تو تاپیک الان پربازدید مبشه

گفتی خانه دارابودن از شغلای مختلف ارزشش بیشتره

کسی مریض میشه پرستاری میکنه و... تقریبا منظورت همین بود دیگه.

مگه یه وکیل یا معلم نمیتونه خانه دار باشه؟