2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رشته خودم روانشناسی کلاس داره😂

هرکیم مخالفه منو ریپ نزنه واسه خودش مخالفه😁

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

دیگه هرکیو میبینی وکیل و معلمه . الان همسایه های ما همشون معلمن هیچکدوم کلاس نداره این شغلا . فقط کا ...

کارخونه رو که هر کی صرفا پول داشته باشه میتونه بزنه

واصلا کلاس نداره

نه من وکیل نیستم اینجا بیشتر مردم وکیلن من خواستگارام یکی دوتا وکیل بود ولی شوهرم الان کارخونه داره ...

ببخشید همسرتون از برج ۲ امسال تا الان یهو کارخونه دار شد؟!!!!

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  حل نشد... 

چه ربطی دارههرکدوم به جای خودش ارزشمندهنه بودن معلم توی دادسرا و...مفیدهنه بودن وکیل توی مدرسه

یه وکیل میتونه تدریس کنه چه درسای تخصصی دبیرستان مثل جامعه و فلسفه و منطق / چه کتابای ساده دبستان و راهنمایی

ولی یه معلم نمیتونه نقش وکیل رو به عهده بگیره

هردو معمولین هیچکدوم کلاس نداره

اها😐شما چقدر باکلاسی ما معمولی هارودور ننداز 😭😭😭😭

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖