2777
2789
چرا ولی موضوع اینه یجوری دعا میکنن انگار من سمندونم به من نره خدای نکرده

ببین خانواده ی شوهر اکثرا همینن، من چهرم خیلی از همسرم زیباتره، اما بچه هام که دنیا میومدم مادر شوهرم خوشگلیاشون رو میچسبوند به همسرم، پسرم الان بزرگ شده و کپی خودمه فقط من سفید و بورم اون سفید مشکیه، مادر همسرم میگه چقدر شبیه باباشه منم تایید میکنم ولی جلو جمع که میگه بقیه بهش میخندن از بس تابلو این حرفش😅

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جالبه بچه هاي من مدام ميگن شبيه منن 

البته پسر بزرگم بچه كه بود خيليييي سفيد بود 

شايد چون زيادي سفيدن ميگن شبيه من 

در حالي كه من ميفهمم جفتشون كپ شوهرمن 

پسرمم بزرگتر كه شد پوستشم حتي از باباش گندمي تر شد 

دوميم همينه الان عين برف سفيد سفيد من خودم سفيدم دستمو ميزارم كنارش عين افريقاييا ديده ميشه دستم 🤣اما ميدونم اينم ميگرده 

عرضه جواب دادن نداره

خودت جواب بده حرف بذار تو دهن شوهرت

يبار ديگهم بحث سربچمون كه دخترباشه يا پسرباشه بود من شوهر دختروپسر واسش تفاوتي نداره دوتاشو ميخواد

ولي خودم جلو شوهرم حرف تو دهنش گذاشتم گفتم شوهرم عاشق دختره گفته اگر پسرهم آوردي انقدر بچه دارميشيم تا يكيش دختر بشه

😂😐 روحیت لطیف شدها مادربزرگش دلش میخواد شبیه پسرش شه نکه توزشت باشی ایشالله که به تو شبیه ترباشهه

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁                                                            

نه اخه حسودن بدبختاحالا انگار من اکوان دیوم

توجه نکن ببین الان بارداری روحیه ات خیلی حساسه به هر چیزی آنقدر دقت نکن که عصبی بشی بعدم شاید اگه از مامانت سوال کنن بگه کاش بچه اش به خودش بره مادر بزرگا همه همین طورین

😂😐 روحیت لطیف شدها مادربزرگش دلش میخواد شبیه پسرش شه نکه توزشت باشی ایشالله که به تو شبیه ترباشهه

بحث سر اینکه به کی بره نیست

به باباش بره من از باباش دوتا دارم

ولی وقتی از قصد میشینن میگن اینو یعنی مرض داریم فشاریت کنیم

خیلی ام‌خوشگلم سفید و بورم و اونا همشون سبزه هستن

اه اه چی میرسه بهشون؟ تهش بچه ترکیب دوتا میشه

حسادت، اول میگردن عروس زیبا پیدا کنن بعد خودشون به زیباییش حسادات میکنن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
اگر کار دائمشونهحق داریشما هم هی از خودت تعریف کن جلوشونو همراهی همسر خیلی کمکتون میکنه

پس عزیزم چی من میگم چون هر سری میبینن نظر میدن ازشون ناراحتم دیگه

شوهر من بلد نیست منم جواب بدم فشارم میره بالا