2777
2789
چرا بر نمیگردی با مشاور صحبت کن

ببین بابام انقدر ازش دل چرکی ایه این حسو حتی نسبت به پسرمم دارن یعنی تا حالا نشده یه ربع بچه منو نگه دارن

مخصوصا الان که خیلی دست تنهام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین بابام انقدر ازش دل چرکی ایه این حسو حتی نسبت به پسرمم دارن یعنی تا حالا نشده یه ربع بچه منو نگه ...

خودت چی؟ شوهرت رو دوست داری؟

برای پسرت صلاح اینه که به زندگی قبلیت برگردی..ولی باز باید با خودت دو دوتا چارتا کنی..شوهرت اصرار به برگشتت داره؟

اگه اصرار داره بگو تضمین میخوام..چون مشکلات سرجاشونن.. 

خودت چی؟ شوهرت رو دوست داری؟برای پسرت صلاح اینه که به زندگی قبلیت برگردی..ولی باز باید با خودت دو دو ...

اره یکم

بله خودش اصرار داره،چه تضمینی بخوام؟هر چی داره نداره به اسم باباشه،خونه ماشین اینا همه به نام باباشه

اره یکمبله خودش اصرار داره،چه تضمینی بخوام؟هر چی داره نداره به اسم باباشه،خونه ماشین اینا همه به نام ...

مهربونم🥺 انشالله خدا به دلت نظر کنه واندازه دل مهربونت که اینهمه بزرگ وبخشندست بهت ببخشه..

طلا میخره؟مثلا حداقل یه مقدار طلا حدودای ۲۰۰ گرمی اینا برات بخره..فاکتورشم بنام خودت بزنه 

بگو آبروم تو فامیل رفته..زندگیمون نقل مجالس شده..بگو همینجوری برنمیگردم..طلا میخوام

مهربونم🥺 انشالله خدا به دلت نظر کنه واندازه دل مهربونت که اینهمه بزرگ وبخشندست بهت ببخشه..طلا میخره ...

اره اینجور چیزا زیاد میگیره اما بعد طلاقم هیچی رو برنداشتم همه رو جز حلقه ازدواجم پس دادم

برای تولدم هم که بعد جدایی بود برام یه نیم ست ظریف گرفته بود،هر چی گفتم نمیخوام گفت بنداز دور پس نگرفت

اره اینجور چیزا زیاد میگیره اما بعد طلاقم هیچی رو برنداشتم همه رو جز حلقه ازدواجم پس دادمبرای تولدم ...

حلقتو پس ندادی😔

پس بیشتر از یکم دوسش داری.. انشالله قدر خوبیتو بدونه..

خب دختر خوب ازین احلاقش استفاده کن و طلا زیاد ازش بگیر..وقتی زیاد شد یه چیزی بنام خودت بگیر..

حلقتو پس ندادی😔پس بیشتر از یکم دوسش داری.. انشالله قدر خوبیتو بدونه..خب دختر خوب ازین احلاقش استفاد ...

زن و شوهر بودیم یه ماشین داشتم به نامم زده بود جدا شدیم اونم پس دادم

اخه چون هدیه بودن همه طلاهام هیچوقت پیش نیومده بود بخوام بفروشم

بله یک خونه و ماشین به نامم کرده قول داده که دیگه اذیتم نکنه

به نظرم اگه برگشتی هر دوتون گذشته رو بذارید کنار و با این حس بیاید جلو که انگار دارید برای اولین بار با هم زندگی مشترک شروع میکنید 

البته که هر دوتونم باید تا حدودی تغییر کنید و انتظاراتتون  رو حتما به هم بگید