2777
2789
بله عزیزم دختر دارم خانواده راضین تو طلاق مخالف بودن مخصوصا پدرم ماشین خونه به نامم زده اخلاقش بهتر ...

منم یه پسر دارم هنوز دو سالش نشده،خیلی دو دلم برای برگشت😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا 🥺 عزیزم..ولی ببین مشکلات وابستگی و بیعار بودنش چیزی نیست که به این زودی حل بشه.. میتونی تحم ...

تعریف نمی کردم 

پدرم اوایل ازدواجم یه دعوای خیلی بد با همسرم داشت که کار به پلیس و اگاهی کشید بعد اون قطع رابطه بودن اصلا

منم یه پسر دارم هنوز دو سالش نشده،خیلی دو دلم برای برگشت😔😔😔

اگه قول میده و واقعا رو پاش میمونه برگرد بچه ت خیلی کوچیکه من از خیانت گذشتم با مشاور صحبت کن

ای بابا 🥺 عزیزم..ولی ببین مشکلات وابستگی و بیعار بودنش چیزی نیست که به این زودی حل بشه.. میتونی تحم ...

الان به تازگی سر کار میره اما میترسم برگردم ول کنه دوباره

خیلی غر میزنه که اره فلان ساعت کار نیکنم انقدر میگیرم،از زندگیم افتادم و..... 30 سالشه بار اوله تو زندگیش کار میکنه

الان به تازگی سر کار میره اما میترسم برگردم ول کنه دوبارهخیلی غر میزنه که اره فلان ساعت کار نیکنم ان ...

حالا خوبه میگه من بپرسم جواب نمیده میگه هر چقدر تو بخوای

چرا بر نمیگردی با مشاور صحبت کن

گفتم خانواده ام مخالفن

پدرم بهم گفت برگردم پشت سرمم نگاه نکنم

از طرفی خانواده ام دلشون میخواد با کس دیگه ای ازدواج کنم که من هیچجچچ حسی بهش ندارن

می ترسم برگردم پل پشت سرمو خراب کنم پشیمون بشم