2777
2789

شهرمون خیلی کم معلم میخواد من با رتبه ۹۰۰ رد شدم

الان چکار کنم عمرم تباه شد

دوستام سال اول رفتن حقوق خوندن الان دارن ازمون وکالت و سردفتری میدن یا اونایی که روان‌خوندن میخوان ارشد بگیرن من هنوز پشت کنکور

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن بیکاریه وکلا اسنپ کار میکنن

به حرف مردم توجه نکن ، ۵ سال توجه کردی حالا پشت کنکور موندی خوب شد؟ اونها حداقل مدرک دارن میرن اسنپ کار میکنن 🫠

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

معلمی آش دهن سوزی نیست، این‌همه رشته های دانشگاهی که خدمت به مردم هست و شما هر رشته ای میخوندی تا دکترا امکان تدریس در دانشگاه هم داشتی ، آزمون استخدامی آموزش پرورش از لیسانس داشتی ، اون مشکل شما که باعث شده قبول نشی رو ۵ سال نتونستی حل کنی پس بیخیال شو . یک علتی داشته قبول نشدی دیگه ؟ خب اون علت رو چرا برطرف نکردی ؟ یا اگر غیرقابل حل هست چرا سراغ رشته های دیگه نمیری؟! الان همه شهر ها تقریبا دانشگاه دارن . هرکسی زندگی مخصوص خودشو داره نباید مقایسه کنی خودتو که عقب موندی. شما از هیچی عقب نموندی از هر اشتباه درسی گرفتی برای ادامه زندگی . خوشبختی و پول تو یک رشته خاص نیست . بعضی ها معلمی قبول نشدن خوشحالن چون جای دیگه استخدام شدن که درآمدش بیشتر از معلمی هست 

میگن بیکاریه وکلا اسنپ کار میکنن

هرکس خوب درس بخونه و خوب کار کنه کار هست . اولش سخته دیگه . وکیل خوب رو زمین نمی‌مونه . نسبت به کشور های دیگه تعداد وکیل تو کشور ما کم هست