2777
2789
عنوان

بچه دوم و ترس هام

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 26 پست
حالا اولی سه سالشه خوبه من پسر دومم که دنیا اومد اولی فقط ۲۰ ماهش بود پدرم در اومد تنهای بزرگ کردم ک ...

خدا حفظشون کنه ، چقدر خوب که راضی هستید واقعاااا هم دو تا بچه پشت سر هم خیلی عالیه کاش من هم بتونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انشالله که هرچی صلاحته برات پیش بیادولی منم دومی رو گذاشتم بدنیا بیاد اصلا به فکر بعدش نبودم ناشکری ...

درک می کنم ... اما یکم هر دو بزرگ بشن انقدرررر وقت اضافه می یارید ولی در کنارش بچه تون یه همبازی داره و این اتفاقا وقت بیشتری به شما میده 

اگر بشه برنامه ریزی کرد که عالیه فک کنم تاثیر زیادی بزاره من ۳ ماهم اولم تو تابستون بود و گرما و ویا ...

من الان باردار شدم.9 هفته هستم.مثل کابوس میمونه برام.همش حالت تعوع،معده درد،سر درد،افسردگی..

بارداری اولیه.. 

اتفاقا بنظرم سه ماهه اول توی بهار یا تابستون باشه بهتره،آدم میتونه در بیاد بیرون،همه جا دلبازه. چیه توی زمستون باید گوشه خونه زندانی باشیم توی این سرما و آلودگیها.بیرونم بریم هزارتا ویروس میگیریم.تازه دو روزه آنفولانزام خوب شده...

فقط خدا کنه زود بگذره 

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
خدا حفظشون کنه ، چقدر خوب که راضی هستید واقعاااا هم دو تا بچه پشت سر هم خیلی عالیه کاش من هم بتونم

اگه دومی رو میخوای جدی هر چه زودتر بیاری بهتره ۳ ساله تا دومی هم بیاد نزدیک چهار میشه مستقل تر میشه ادیتش هم کمتر میشه خوبه این فاصله سنی من پسر اولم یکساله نشده بود باردار شدم ناخواسته بود به شدت می ترسیدم از بعدش ولی خب گدشت الان فاصله سنی کمی باهم دارن هم بازی میکنن هم دعوا ادیت میکنن ولی با این حال به هم خیلی وابسته هستن بدون هم جای نمیرن من نگاهشون میکنم شکر میکنم با همه سختی هاش شیرینی خاص خودشو داره 

خانم شما شوهرت خیانت کرده بوده بعد یدونه دیگه هم می خوای بیاری

دیگه سعی میکنم تو گذشته نگه دارم اون اتفاق رو ‌و تقریبا حلش کردم .. آینده خودم و بچه ام رو هم خراب کنم بخاطر اشتباه یکی دیگه ؟

نمی خوام اینجا بحث کنم ...

من الان باردار شدم.9 هفته هستم.مثل کابوس میمونه برام.همش حالت تعوع،معده درد،سر درد،افسردگی..بارداری ...

تازه آخرای بارداری میفته تابستون بدتره گرما با اون شکم نفس آدمو میبره من آخرای بارداریم واسه تابستون بود خیلی ادیت شدم شبا نفسم بند می یومد

تازه آخرای بارداری میفته تابستون بدتره گرما با اون شکم نفس آدمو میبره من آخرای بارداریم واسه تابستون ...

نه من گرمایی نیستم.خوشحالم توی تابستون میوفته،میرم پیاده روی دلم باز میشه،چیه زمستون زندانی میشه آدم توی خونه،بیرونم که آلودگی و ویروس

عاشق بهار تابستونم

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
خانم شما شوهرت خیانت کرده بوده بعد یدونه دیگه هم می خوای بیاری

شاید شوهرش توبه کرده چرا یادآوری میکنی بهش ؟چیکار به زندگی مردم دارید قصد طلاق نداره میخواد زندگیش رو کنه با مرد خائن میخوای چیکار اخه تو نی نی سایت مد شده تو زندگی همه دخالت میکنن

نه من گرمایی نیستم.خوشحالم توی تابستون میوفته،میرم پیاده روی دلم باز میشه،چیه زمستون زندانی میشه آدم ...

ای جانم شما باردارید به سلامتی، عب نداره میگذره شما سرمایی هستید برعکس من که گرمایی ام و از تابستوک بیزار 

درک می کنم ... اما یکم هر دو بزرگ بشن انقدرررر وقت اضافه می یارید ولی در کنارش بچه تون یه همبازی دار ...

ممنون از دلگرمیت 

میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺