2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم ولی خیلی شایع شده ک پسرش مثه اینکه کاری کرده هوف

ای بابا حالا شاید نباشه بخاطر اعتیادش همه بهش مشکوک شدن 

هر چن توشهر ما هم این اتفاقا چن بار افتاده که پسر پدرمادرشو کشته بود

آلیس در سرزمین عجایب

باید زمین خونه رو چک کنن😵‍💫احساس میکنم کشته باشنش همونجاها دفنش کرده باشن که یازانه شم بگیرن قطع ن ...

ن بابا ..یکی از دختراش بارداره خیلی دلم براش میسوزه با اینکه ۸.۹ماهس هرروز از این کلانتری ب اون کلانتری از این بیمارستان ب اون بیمارستان

ن بابا ..یکی از دختراش بارداره خیلی دلم براش میسوزه با اینکه ۸.۹ماهس هرروز از این کلانتری ب اون کلان ...

شاید حافظه ش مشکل داره از خونه بیرون رفته گم شده.

بعضیا بخاطر حافظشون یه مسیرای خیلی طولانیو پیاده میرن ازین شهر به اون شهر که بین راه براشون کلی اتفاق میفته.

همون جلفا رو میگید میگن انگار افتاده زمین یا ماشین زده حافظش از دست داده

معلوم نیس .پیش این غیب گوها رفتن یکی میگه تو ملحفه تو ی دره افتاده مرده یکی میگه ی جای تاریکه و مرده .یکیم گفت تا سه روز دیگه پیدا میشه البته جنازش

عه شاید احتمال داشته باشه یا کشته یا فرار کرده به هرحال زود مشخص میشه

نمیدونم والا ..فامیلاشون میگن با این کارش ابرومونو برده حداقل کاش جنازش پیدا شه کمتر مسخرمون کنن .دلم سوخت براش

نمیدونم والا ..فامیلاشون میگن با این کارش ابرومونو برده حداقل کاش جنازش پیدا شه کمتر مسخرمون کنن .دل ...

دیگه این چیزا مسخره کردن نداره از کجا میدونن این اتفاق یه روز برای خودشون نمیفته 

ان شاءالله زودتر پیدا شه

آلیس در سرزمین عجایب

باید زمین خونه رو چک کنن😵‍💫احساس میکنم کشته باشنش همونجاها دفنش کرده باشن که یازانه شم بگیرن قطع ن ...

خیلی خوب بود😂😂😂😂

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی