2777
2789
عنوان

مامانم به زور میگه باید برا نامزدت کادو روز مرد بخری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2328 بازدید | 174 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه نمیزارم مامانمم بده اونوقت میگه مامانت داد تو ندادیهیچکدوم نمیدیم

مامانت چقدر ساده و داماد دوسته 

بگو مامان هیچ واست ارزش نزاشت واست کادو بخره 

یه دونه گل تو شیشه چیه بایدشیرینی میخرید یه کادویی چیزی میخرید 

از ترس اینکه تو نگی فلان جیزو بهریم واسه مامانم بهت نگفته بود

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

به نظرم بهش یاد بده شما براش بخر یه چیز و تاکید کن سال اول بود باید برات بهترشو میخریدم و اینا و این ...

شوهر هیچ وقت برا آدم پدر نمیشه😅

اگر فرقی هم باشه پدر بالاتره😂

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

شوهر هیچ وقت برا آدم پدر نمیشه😅اگر فرقی هم باشه پدر بالاتره😂

اقا منم کاملا موافقم 

پدر تاج سره و جاشو هیچ کس نمیگیره واقعا

ولی میگم بگه ک اون اقا متوجه بشه باید یه فرقی بذاره

یا میدونست که ساعت نقره خیلی دوست دارم چنددد بار گفتم بهش

عقد هستید شما ؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
دوران نامزدی منم مادرشوهر خواهر شوهرم نه بهش یاد میدادن نه میذاشتن ما به هم نزدیک شیم بعد ازدواج که ...

دقیقا.مادرشوهرمن موقع خرید حلقه نامزدی باهامون اومد همش می‌گفت سبک بخر سبک بخر .دیگه شوهرم گفت هر کدوم رو میخوای بردار.

ششمین کاربری 😒

من واقعا زیاد دیدم طرف تاحالا تو خانوادشون از این چیزانبوده و ندیده، با بقیه دخترا هم تجربه ای نداشت ...

خب ندیده باشه ام پول میده 

اینا همه بهانس 

مامانت چقدر ساده و داماد دوسته بگو مامان هیچ واست ارزش نزاشت واست کادو بخره یه دونه گل تو شیشه چیه ب ...

دقیقا همینو بگو از ترس اینکه من یه چیز بگم اصلا مشورت نکرد با من

خستم .
اصلا با من مشورت نکرد که برای مامانامون چی بخریمگل خرید سر خود

ترسیده بهت بگه تو بگی بریم یه پیراهنی واسه مامانم بگیریم شیرینی بگیریم و ...