2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شک نکن که میشه

فقط جا نزن و ادامه بده باشه؟ ذره ای نا امید نشو 

همکلاسیام از دی و بهمن شروع کردن الان هممون تو یه کلاسیم:) اونوقت من انقدر زار زدم و گفتم دیر شده که نابود کردم خودمو. الان قبول شدما اما خب .‌..

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 آقا من نه به نام کاربری توجه میکنم نه جنسیت 😬 سوءتفاهم نشه. ❤️۱۴۰۲/۱۱/۱۵❤️ الله❤️ حسین (ع)❤️ ایران ❤️من می رسم به تو آخر کار بارون ببار...💙

یکی بود خودم باش صحبت میکردم میگف۵ ماه موند ب کنکور شروع کردم و الان دارو سـازه" داروخونه اداره میـ ...

خدایی؟

صفر بود؟

چندساعت خوند در روز؟

آرزو دارم همه به آرزو هاشون برسن،منم برسم
شک نکن که میشهفقط جا نزن و ادامه بده باشه؟ ذره ای نا امید نشو همکلاسیام از دی و بهمن شروع کردن الان ...

چه رشته ای؟

چند ساعت مطالعه؟

جمعبندی ت چند روز شد؟

چه رشته ای؟چند ساعت مطالعه؟جمعبندی ت چند روز شد؟

رشتمو اشنا تو سایت زیاده نمیتونم بگم اما دولتی و جز رشته های خوبه

ساعت مطالعه بستگی به خودت داره حداقل چهار ساعت مفید  بخون 

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 آقا من نه به نام کاربری توجه میکنم نه جنسیت 😬 سوءتفاهم نشه. ❤️۱۴۰۲/۱۱/۱۵❤️ الله❤️ حسین (ع)❤️ ایران ❤️من می رسم به تو آخر کار بارون ببار...💙

خدایی؟صفر بود؟چندساعت خوند در روز؟

متوسط بود ولی میگف قبلش هی درس نمیخوندم 

میگف ۵ماه ب کنکور موندع بود رفتم خونه مادر بزرگم 

اتاقی داشتن انق ترسناکـ بود 

منم تصمیم گرفتم برم تو همین اناق بخونم تا موفق شم

میگف روزی۵ ^ساعت 

تجربی؟

بله من و خیلیامون از تجربی اومدیم

یسری هم از بهمن تغییر رشته دادن و از صفر خوندن پ از طریق رشته های دیگه قبول شدن

درسته تجربی با رشته های دیگه فرق داره اما می‌خوام بگم که دیر نیست و بیخودی این فرصتو با استرس از خودت نگیر

بله من و خیلیامون از تجربی اومدیمیسری هم از بهمن تغییر رشته دادن و از صفر خوندن پ از طریق رشته های د ...

اجی بنظرت میتونم از الان به هوشبری برسم؟؟؟یا پرستاری؟؟؟با ۱۰ ساعت مطالعه.. واقعا عجیب سردرگمم و حس میکنم دیگه وقتی نیست

اجی بنظرت میتونم از الان به هوشبری برسم؟؟؟یا پرستاری؟؟؟با ۱۰ ساعت مطالعه.. واقعا عجیب سردرگمم و حس م ...

ده ساعت که عااااایه دختر چرا نتونی؟؟؟؟؟؟ به تهش فکر نکن فقط تلاش کن باشه؟ نتیجه با تو نیست با خداس تو فقط تلاشتو بکن. خدا که اشتباه نمیکنه مگه نه؟ ❤️ 

تسلیم نشو نظم و استمرار معجزه میکنه:)

ده ساعت که عااااایه دختر چرا نتونی؟؟؟؟؟؟ به تهش فکر نکن فقط تلاش کن باشه؟ نتیجه با تو نیست با خداس ت ...

خیلی امیددادی،خداحفظت‌ کنه:)💛