2777
2789
عنوان

اصلا نمیتونم قبول کنم دو ماه مونده عید

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 46 پست
خوشبحالت که اینطوری فکر میکنی من تو این ده ماه ببخشیدا ولی گاییده شدم

الهی 

چرا گلم 🥺

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
منم ولی الان دیگه اون شور و شوق عید نمونده قبلا خیلی عالی بود

اوهوم موافقم😢 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂منم واقعا چند سال دیگه میشه ۴۰ سالمون میگیم مگه همین دیروز نیود که ۱۹ سالم بود

امان از روزی که ۲۰ رد کنی خیلی زود دیر میشه 

تازه ۳۰ سالگی که انگاری اخرایی عمرته

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

403 برای من سال پرماجرایی بود هم تلخ و هم شیرین😢😢

ایشالا ۴۰۴ عالی ترین باشه برای من و تو و همه ی نی نی سایتیا

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
پدرم زخم بستر و پارکینسون داره و حالش خیلی بدهدوست صمیمیم و از دست دادمچند بار مریض شدماز خونمون اند ...

بمیرم برات 

چه بد 

ایشالا پدرتون هر چه زودتر سلامتیشونو به دست بیارن 

خودتو ناراحت نکن ممکنه برای همه پیش بیاد 

آخر بدی خوشبختیه🌸🌸🌸

امان از روزی که ۲۰ رد کنی خیلی زود دیر میشه تازه ۳۰ سالگی که انگاری اخرایی عمرته

نه بدم میاد اینجوری میگذره 🥺

دیگه به جایی رسیدم عید وغیر عید برام مهم نیست دیگه هیچ ذوقی ندارم احساساتم کشته شده😓

چرا گلم

یه ادم روانی خودشیفته باعث شد به این روز بیفتم

بمیرم برات 

ایشالا درست میشه

خدا نکنه فداتشم🌷

عزیزی گلم

لطفاً تاپیک رو بگو بترکونن به کاربران

عزیزم تاپیک مال ظهره نگران نباش کسی نمیبینه دیگه و بازدید نمیخوره