2777
2789
عنوان

میخوام برم کره جنوبی🤧😊🇰🇷🌉

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 79 پست
اونا خیلی قدرت تحمل داشتن

خب کی میری؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خیل دیگه ها هم هستن خوشگلن 🎀

اره میگم دیگه به نظر منم اکثرا خوشگلن چون خیلی براشون اهمیت داره تطابق خودشون با معیار های زیبایی💖

همسر رسمی هان جیسونگ متاهل و متعهد💅🏻💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۲۴ سالمه از بچگی دنبال این کره ایا بودم هنوزم هستم ولی اینکه ذوق زده بشم براشون ن دیگ😂😂😂

دقیقا

ادم متعادل میشه دیگه

میفهمه اوپاهاش همه چی نیستن😂

من خودم به شدت تعصبیییییی رفتار میکردم😂

آقایون خاله زنک🎀 و باردار🫄سایت نه توی تاپیک های من شرکت کنن نه ریپلای کنن

منم وقتی کوچولو موچولو بودم سریال وارثان رو دیدم همین آرزو رو داشتم😄

هییی امید وارم تو ام بری اما این دیگه ارزو نیست اگه نخو اولشو بگیری ببه اخرشم میرسی

شوخی میکنی؟؟ اکثرا این طرز فکر رو دختر بچه های ۱۴ ساله دارن😅😅 منم وقتی ۱۳ یا ۱۴ سالم بود دوست داشت ...

عزیز من ارمی اینا نیستم ولی... معلم ریاضی سال هفتم ما28 سالش بود و ارمی بود. خواستم بگم طرفدار چیزی بودن به سن ربطی نداره. 

هییی امید وارم تو ام بری اما این دیگه ارزو نیست اگه نخو اولشو بگیری ببه اخرشم میرسی

نه گلی من آسیای شرقی رو کلا دوست ندارم

اینم آرزوی دوران نوجوونیم بود

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

عزیز من ارمی اینا نیستم ولی... معلم ریاضی سال هفتم ما28 سالش بود و ارمی بود. خواستم بگم طرفدار چیزی ...

عزیزم چه ربطی به طرفدار بودن داره

داره طرز فکرش رو میگه

اوپاهای خوشگل و مهاجرت به کره و تعصبی رفتار کردن

مطمئنن وقتی سنت زیاد بشه میفهمی اینهمه تعصبی رفتار کردن احمقانست

آقایون خاله زنک🎀 و باردار🫄سایت نه توی تاپیک های من شرکت کنن نه ریپلای کنن

منم وقتی کوچولو موچولو بودم سریال وارثان رو دیدم همین آرزو رو داشتم😄

واااای🥲🥲😂🩷مخصوصا این که بری تو مدرسشون درس بخونی😭🤣🤣

همسر رسمی هان جیسونگ متاهل و متعهد💅🏻💖