2777
2789
عنوان

زن پسرخالم به همسرم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 4563 بازدید | 190 پست
خب یه سوال اگر یکی پولدارتر از همسر شما و خوشگلتر از همسر شما بخواد از شما خواستگاری کنه اونموقع چی؟ ...

من جرئتشو داشتم گفتم ملاک اولم پول بوده و اما من یچیز دیگم دارم به اسم تهعد وقتی من این رابطرو قبول کردم یعنی همه چیزو پذیرفتم

دست بالای دست بسیاره خشگل تر از من ...پولدارتر از همسرم

ولی از یجایی به بعد پول دیگه حالتو خوب نمیکنه انسانیت اون شخص تقابل فرهنگ ها و خیلی چیزای معنوی دیگه تاثیرگذاره..

منم حالم خوبه و خدا همیشه تو همه مراحل زندگیم همراهم بوده که همسرم از لحاظ روحی ام استاندارد هارو داره خیلی چیزا که از نظر من درسته از نظر ایشونم درسته و برعکس..

مانده ام دلبر پاییز باشم یا دلبر زمستان؟

این خیلی خوبه‌ولی علت تاپیک زدنتون چیه پس

یه حس دخترونه که خاستم با دوستام شیر کنم ولی مثل اینکه من همون دایی کوچیکه ایی شدم که ارث خانوادتونو خورده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یچیزم هست ب اسم عقاید. ک اینجور ک مشخصه و خودتونم گفتین داخل شما عقایدتون بر احساستون غلبه دارهعقای ...

کاملا درسته ولی من یچیزیم دارم به اسم تهعد..و میدونم دست بالای دست بسیاره 

یجایی به بعد همه چی عادی میشهو فقط اون حال خوبت مهمه و وقتی حالت کنار طرفت خوب باشه دیگه پولاش به چشمت نمیاد که بخای زندگی خودتو با کس دیگه ایی مقایسه کنی

شما که زحمت کشیدین انقدر با اعتماد بنفس عنوان نکنید😂بنده دهه هشتادی ام همسرم دهه ۶۰

شماکمترتایپک فیک بزن  برات بهتره دست ازتخیلات بچگانه برداری 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شماکمترتایپک فیک بزن برات بهتره دست ازتخیلات بچگانه برداری

یادبگیرین تا وقتی نسبت به هرچیزی شناخت ندارین انقدر صریح عنوان نکنید..من میتونم در جواب ادعاتون درست مثل خودتون ادعای خلاف جنسیت براتون بکنم ولی واسم مهم نیست چون تو زندگیم جایگاهیی ندارین که مرد یا زن بودنتون واسم مهم باشه فقد به چشم یه دوست نگاهتون میکنم

باشه چشم

یادبگیرین تا وقتی نسبت به هرچیزی شناخت ندارین انقدر صریح عنوان نکنید..من میتونم در جواب ادعاتون درست ...

ادعاگنید خیلیامیشناسنم وثابت کردن اینکه خودم هستم اسونه  منم براخودتون گفتم دوستانه حالاخواه پندبپذیرخواه ملال 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

با جرئت میگم بله..چون دیدگاه شخصی من پول بالاتره از عشقه و سن از ملاک های ازدواج است اما همه میز نیست و باز برمیگرده به شخصیت دوطرف اما خداوند بهم محبت داشت وهمسرم همه استاندارد های روحی و معنوی رو دارن و شاید دیدگاه شما فرق داشته باشه و کاملا برام قابل احترامه

من جرئتشو داشتم گفتم ملاک اولم پول بوده و اما من یچیز دیگم دارم به اسم تهعد وقتی من این رابطرو قبول ...

باشه پس براتون آرزوی  توفیق و موفقیت دارم .

ولی این رو لحاظ کنید که باید کنکور بدید در رشته خوب  قبول بشید و در آینده وابسته هیچ احدالناسی نباشید. چون برای یک زن داشتن شغل واجبترین مسئله هست.

فقط ایکاش این ازدواج در سال کنکور و قبل از قبولی در دانشگاه و رفتن به به‌شکل مناسب اتقاق نمی افتاد.

به هر حال موفق و موید باشید.ما هم راه خودمون رو میریم.

نه من اصلا مشکلی با این قضیه ندارم اگرم مشکلی داشتم بازم به من مربوط نیست چون اون ملک برای من نیست م ...

لطفا جلو همسرت زیاد اینو نگو به من مربوط نیست، مال خودشه

الان دیگه مال من مال تو نداره.

اینجوری بگی باهات مشورت نمیکنه.

حالا انقدر رو شماره حساس نباش.

ادعاگنید خیلیامیشناسنم وثابت کردن اینکه خودم هستم اسونه منم براخودتون گفتم دوستانه حالاخواه پندبپذی ...

و من بازم در جواب میگم چشم..اما دوستانه وقتی چیزی اذیتتون میکنه فاصله بگیرید اصرار به تغییر نداشته باشید

مثل من

باشه پس براتون آرزوی توفیق و موفقیت دارم .ولی این رو لحاظ کنید که باید کنکور بدید در رشته خوب قبول ...

درسته من درسمم درکنارش دارم حالا با تمرکز کمتر ولی هدفم تحصیل تو دانشگاه دولتی نیست

من قبل ازدواجم هدفم مهاجرت بود و برای فعلا پلنی ندارم اما هرچی هست دانشگاه دولتی نیست و شاید برم دنبال علاقم 

لطفا جلو همسرت زیاد اینو نگو به من مربوط نیست، مال خودشهالان دیگه مال من مال تو نداره.اینجوری بگی با ...

موافقم باهات دخالت نکردنمم بخاطر سیاست زنانست😂ولی جلوی خودش که اینطور جلوه نمیدم ولی دخالتم نمیکنم زیاد

با اینکه حالا بحث پسرخالم تو خونه ما مطرح بود شبش همسرم دعوت بودن خونه ما و همسرم اون شب چیز خاصی نگفتن

ولی فرداش که منو رسونده بود کلاس نظرمو پرسیده بود که منم در عین سیاست گفتم خودت اینجور مسائل خودت بهتر میدونی عزیزم