2777
2789
عنوان

زن پسرخالم به همسرم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 4696 بازدید | 190 پست
کاش دهه هشتاد بودید،نامزدت پولداره؟ خوشتیپه؟ چیش باعث. شد ج مثبت بدی

انقدر صادق و باجرئت هستم که بگم بله ملاک اول انتخابم پول بوده

ولی حداقل الان دیگه ملاکم پول نیست من یچیزایی درونش دیدم که ارزشش از مادیات بیشتر بود و از انتخابمم راضیم و هنوزم پولاشو دوس دارم

مانده ام دلبر پاییز باشم یا دلبر زمستان؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی میگفت مردای دهه شصت دنبال دخترای دهه هشتادناباور نکردم تا این تاپیکُ دیدم 😐

حالا بزار یچیز دیگهم بت بگم

دوست پسر قبلی منم دهه هشتاد بود

اره عزیزمچون دیدگاه من اینه وقتی پول باشه عشقم هست..اما نامزدم بحصش جدا شد وقتی بیشتر باهاش اشنا شدم ...

قطعا با این دیدگاه اگ ی روزی ورشکست شد، عشق تو هم از بین میره

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
نه حق نداشتی اینکارا مردونه اس چیه اخه؟پیام صاحب خونه و مستاجره دیگه...بنظرم خیلیی بچه ای مخصوصا که ...

من خودم بشخصه هیچوقت تو اینکارا دخالت نکردم چه خونه پدرم چه الان که نامزدم

البته این موضوع واسم جدی نیست اما حسی که بهم داد حس خوبی نبود

مشکل من با این بود وقتی همسرت هست وقتی همسرت میتونه حرف بزنه دلیلی نداره تو با صاحب خونه در ارتباط باشی

من در جایگاهی نیستم که نظرتو رد کنم چون نظر شخیصته اما نظر من اینه رابطه یک چیز عادیه و نمیشه منکرش ...

خب مثل اینکه کنار اومدی

ولی واقعا وضع جامعه غم انگیزه

اینکه یه دختر ۱۸ ساله از الان ملاکش مسائل مالی باشه خیلی عجیبه

معمولا ۱۸سالگی سنیه که بیشتر درگیر احساساتی و عشق رو به پول ترجیح میدی حتی باوجود مخالفت اطرافیان و بزرگترات

نمیدونم واقعا

حتی اگه تاپیکم فیک باشه ولی یه دختر ۱۸ ساله راجع به همچین زندگی ای خیال بافی کنه خیلی غم انگیزه

🦦
من از پر رویی اون خانم بیشتر ناراحت شدم تا پیام دادنشمفتی میخواد بشینه، پر رو هم هستاصلا خبر داره تا ...

نه من اصلا مشکلی با این قضیه ندارم اگرم مشکلی داشتم بازم به من مربوط نیست چون اون ملک برای من نیست 

منم به خودم اجازه نمیدم تو کارای همسرم دخالت کنم اما بنظرم دلیلی نداشت تا وقتی همسر یه خانوم هست خودش به صاحب ملک پیام بده

من اوایل نامزدیم مادرم میگفت شماره نامزدتو دلیلی نداره عمه هات داشته باشن حالا..😂😂

صحیح ولی اینکه همیشه ام از دیدگاه خودتون دنیارو ببینید درست نیست۱۸ سال اختلاف درسته زیاده اما باز هم ...

ببینید دوست عزیز 

مورد اول در رابطه با تاپیکتون : 

خب همسر جنابعالی کار درستی نکرده و شما هم نباید اجازه می‌دادید.حالا می‌پرسید چرا؟ چون لطف مکرر،میشه وظیفه مقرر 

یا کمک مداوم میشه حق مسلم اگر ایشون اینقدر ناسپاسی میکنه چرا در حق همچین آدم بی جنبه ای همچین لطف بزرگی کردید؟ خودتون قراره کجا زندگی کنید؟ یا خاله و شوهر خاله شما همچین لطفی به پسرخاله شما میکنه که همسر شما بهش کرده؟ 

بهتره بگیم رو دادید و حالا حالا ها باید ادا و اطوار تحمل کنید.

و اما مورد دوم درمورد ازدواج با فاصله سنی زیاد:

بنده چندان تجربه ای در این رابطه ندارم اما طبق فرمایشات خودتون صریح میگید بدلیل پول و قیافه با ایشون ازدواج کردم از قضا هم همسرتون طلا فروش هستن ولی این رو لحاظ بفرمائید که شما روی سرمایه و پولی حساب باز کردی که برای خودت و حاصل دسترنج خودت نبوده و نیست.در ازدواج هم چندان خبر خاصی نیست بشور و بپز و بساب و بچه داری کن و....الی ماشالله هرچقدر هم که همسر شما پولدار باشه.در ثانی خیلی هم نمیشه روی مولتی میلیاردر بون همسر حساب کرد چون پول خودشه نداد هم نداد خرج نکرد هم نکرد تحت هر شرایطی تحت هر شرایطی باید روی پول و سرمایه ای که حاصل دسترنج خودت هست حساب باز کرد حتی نمیشه روی پول پدر هم حساب رفت.

دیگه صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

چقدر لوسی مردونس چیه نمیخواستی به شوهرت میگفتی نمیخوام خونه رو بدی مگه حمومه زنونه مردونس وقتی مثل م ...

شاید ولی من با دادن ملک مشکلی ندارم و نداشتم اگرم داشتم ملک برای من نبوده ..بس من هیچوقت ارزش خودمو پایین نمیارم که تو کارای همسرم دخالت کتم و تهش یروز برگرده بهم با زبون بی زبونی بگه به تو مربوط نیست 

مشکل من با پیام دادن زن پسرخالم بود که از دیدگاه من دلیلی نداشت خودش همه اینارو عنوان کنه میتونست به پسرخالم بگه

یاحداقل حضوری که همسرمو دید بگه