2777
2789
عنوان

زن پسرخالم به همسرم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 4666 بازدید | 190 پست

دوستان دعوای سن نکنیداستاترالکی سن عنوان کرد ۱۸سال الکی گفت  تایپک اولش گفته دهه هشتادیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

صحیح اما نظرات جایگاه و تاثیری تو زندگی من ندارناما تنها کاری که میتونم بکنم اینه که یه درسی بهتون ب ...

کلا پستامو پس میگیرم

اونا مال وقتی بودن که فکر میکردم تاپبکت واقعیه

ولی با دیدن بقیه تاپیکات فهمیدم همش رمانه

{ خانم هستم }

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشخصه چون شما اگر نطر برات مهم بود از مشاور کمک میگرفتیو خب الانم خیلی راحت میگی بد شد میام بیروننطر ...

درسته اما قراره من از همه نظرات تاثیر بگیرم؟مطمعنن خیر

بعصیاتون به چشم دشمن خونی نگاه میکنید درخالی که نه من تو زندگی شما جایگاهیی دارم نه شما تو زندگی من جایگاهی داریم

بنظرم یکم از دیدگاه فردیتون نسبت به موضوع ها کناره گیری کنید چون ادما باید یادبگیرن نظرات شخصی خودشونو به دیگران تحمیل نکن..درضمن چیز خا۱ی نبود از مشاور کمک بگیرم یعنی انقدر واسم مهم نبوده فقط یه حس بود که خاستم با دوستای خوبم شیر کنم

اما یسریا انگار ارث پدرشونو خوردم😂اگرم من و همسرم تفاوت سنی داریم بازم اینکه شعور یک نفر برسه به اون ربطی نداره به فرهنگ شخص گقابل برمیگرده

مانده ام دلبر پاییز باشم یا دلبر زمستان؟

ممنونم بابت دعای قشنگت عزیزم❤️اما راستش برای من کارای زن پسرخالم و پروییش مهم نبودهمن جدیدا زیاد رو ...

نامزدت تقصیری نداره حساس نباش دختره یکم پرروعه که اونم قصد دیگه ای جز جوزدگی به عنوان زن خانه دار و مستقل شده و ادای بزرگارو در آوردن نداره

کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

اورانیوم غنی میکنی تو سوشال مدیا

شاید😂😂😂نه اما حواشی دنبال نمیکنم سرم تو زندگی خودمه سهم من از سوشال یه صفحه شخصی دوستانه و هر ازگاهیی استوری

بابا بعضی ۳۸ ساله ها هستن مثل ۲۰ساله ها جوون هستن از هر نظر اسی هم که به سن قانونی رسیده دیگه شما چر ...

یسریا جوری میخان تفکرات شخصی خودشونو تحمیل کنن انگار ارث پدرشونو خوردم😂

درحالی که یکی نیست بگه من نیستم از تاپیک حسم تو اون موقعیت بود شماها چیکار به اختلاف سنی دارین

ممنون عزیزم

دوستان دعوای سن نکنیداستاترالکی سن عنوان کرد ۱۸سال الکی گفت تایپک اولش گفته دهه هشتادیه

شما که زحمت کشیدین انقدر با اعتماد بنفس عنوان نکنید😂بنده دهه هشتادی ام همسرم دهه ۶۰

استارتر یه سوال دارم ازت اصلا قصد توهین ندارم

ولی خودت میدونی که همسرت بخاطر مسائل جنسی باهات ازدواج کرده؟

یعنی میدونی که اگر آدم نرمالی بود قطعا با کسی که از لحاظ سنی بهش نزدیکه ازدواج میکرد؟

اگر اطلاع داری که هیچ ولی اگر اینطور نبود امیدوارم بیشتر فکر کنی درباره ی شرایط ازدواجت

🦦
کلا پستامو پس میگیرماونا مال وقتی بودن که فکر میکردم تاپبکت واقعیهولی با دیدن بقیه تاپیکات فهمیدم هم ...

الان منم درجواب این تاپیکت مثل دخترخانومی که منو با دوسپسرش اشتباه گرفت باید بهتون بگم شب بخیر جناب

اما در اینکه نظرتونو پس گرفتید شکی نیست جون انقدر عاقل هستید که فهمیدید نظرات هرشخص برای زندگی خودش کاربردیه

و اما درمورد پاراگراف اخر باید عرض کنم صحیح و این شد که من پول و به عشق ترجیح دادم🙏🏻البته اگه باز بامن جوری رفتار نمیشه که انگار ارث پدریتونو خوردم باید بگم حسی که الان من به نامزدم دارم با حس اولیه شناختم بهش فرق کرده

دوستان دعوای سن نکنیداستاترالکی سن عنوان کرد ۱۸سال الکی گفت تایپک اولش گفته دهه هشتادیه

🤣🤣🤣منم رفتم ی چرخی زدم دیدم همش تو اینستا دنبال این و اون بوده

یا تو کلاس ها

فک کنم فقط دنبال شووووهرره اما در توهمه

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

الان منم درجواب این تاپیکت مثل دخترخانومی که منو با دوسپسرش اشتباه گرفت باید بهتون بگم شب بخیر جنابا ...

رماناتو تو تاپیکات بنویس رو من ریپ نزن رمان بگو

مچتو گرفتم دیگه دوس ندارم تو تاپیک فیک بمونم

ادامه نده

بهم شب بخیر بگو و تمام

{ خانم هستم }
کلا پستامو پس میگیرماونا مال وقتی بودن که فکر میکردم تاپبکت واقعیهولی با دیدن بقیه تاپیکات فهمیدم هم ...

آره بابا بریم

این و باتوهماتش تنها بذاریم

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

استارتر یه سوال دارم ازت اصلا قصد توهین ندارمولی خودت میدونی که همسرت بخاطر مسائل جنسی باهات ازدواج ...

من در جایگاهی نیستم که نظرتو رد کنم چون نظر شخیصته اما نظر من اینه 

رابطه یک چیز عادیه و نمیشه منکرش شد من حتی قبول دارم همسرم تا ۳۶ سادگی بیکار نبوده بالاخره نیاز جنسی یک نیاز طبیعی منم تجربیات خودمو داشتم ولی نه در این حد

اما درمورد اینکه گفتید بخاطر روابط جنسی..عزیزم مگه من تنها دختر روی این زمینم همیشه دست بالای دست بسیاره..

نامزد منم پسر ترشیده  و بیکار و بی عاری نبود که فقط من براش باشم و همینطور منم دختر ترشیده ایی نبودم کلی ام خاطر خواه داشتم😂👀

اما درکل تازمانی که هرکس به دیدگاه خودش به این موضوع نگاه کنه برای یک نفر این ازدواج عیب ایراد داره و از نظر یک نفر دیگه این ازدواج درسته

اما چیزی که درست و واقعیه اینه که همه چیز بستگی به دوطرف داره وقتی دونفر کنارام حالشون خوبه دیگه هیچی مهم نیست

البته داخل پرانتز خانواده دوطرف بشدت مهمن

رماناتو تو تاپیکات بنویس رو من ریپ نزن رمان بگومچتو گرفتم دیگه دوس ندارم تو تاپیک فیک بمونمادامه نده ...

اگه منتظر شب بخیر من هستید که دیگه درمورد من فکر نکنید چشم

شبتون بخیر