2777
2789
عنوان

زن پسرخالم به همسرم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 4696 بازدید | 190 پست
کاری به نظرت ندارم چون اصلا نظرت تو زندگی من جایگاهی نداره که بخام درموردش بحث کنم باهات اما قضاوت ی ...

عزیزم‌شما  تو بحث کم نمیارید ومشخصه عاقل هستین به اونم خانم بفرمایید این کار مردونست شما دخالت نکنید والسلام

اگه این شخص آدم حسابی و با شخصیتی بود تا حالا نسل خودش یا یکم کمتر کسی پیدا کرده بود

ایجور آدما فکر میکنن زرنگن رفتن دوتاشون و زدن

مث یکی تو فامیلمون پسره۳۵سالشه البته قیافه و هیکل و شعله خوب داره اما فکرش خیلی کثیفه میگه اگر بخوام هم سن و سال خودم و بگیرم خب دختری که هم سن منه تا الان چیکار میکرده؟سرش کجا گرم بوده؟پس میرم دهه۸۰میگیرم که با خودم باشه

یبار شوهرم بهش گفت من خودم دختر نوجوان دارم از جامعه خبر دارم بازم همون دهه ۶۰ و ۷۰ خودمون من دارم تو این دوره زمونه دختر بزرگ میکنم میبینم چقد سخته لای این همه ....گفت بخوای با این فکر که دهه ۸۰بگیری زرنگی بیشتر میره تو پاچت(چون شوهرم از روابط پسره خبر داره)میگه این با این معیارهاش زن خوب گیرش نمیاد چون نیتش درست نیست 

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا تو یکی از تاپیکاش گفته هر دوتامون از نسل دهه هشتادیم

وایی😂یسری از بلاگرا چجوری تحمل میکنید کامنت های بی محتوا رو میبینن و چیزی نمیگن

داشتم فکر میکردم من برای بلاگری اصلا مناسب نیستم چون اصلا ادمی نیستم که بخام با خیلی چیزا کنار بیام

من دهه هشتادیم

نامزدمم دهه شصتی

مانده ام دلبر پاییز باشم یا دلبر زمستان؟

از لحاظ عددی زیاده اما ما مشکلی نداریم باهم که بع تفاوت سنیمون منجر بشه...جدا از اینکه من مردای سن ب ...

اینجور ک مشخصه این ازدواج کلااااا بر پایه پول بوده دیگ

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
یه سوال ازت دارمچه نیازی بود برای تاپیکت فاصله سنیتون رو حتما ذکر کنی؟

نیازی نبود ولی جهت تکمیل نوشتم اما مثل اینکه نتیجه عکس داده و از اصل موضوع انحراف ابجاد شده😂

واایی قصد من از این تاپیک یچیز دیگه بود کلا

اخه گلم دخترنازم  نمیخام تو ذوقت بزنم اما واقعااااا اختلاف سنیتون فاجعه است

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
وایی😂یسری از بلاگرا چجوری تحمل میکنید کامنت های بی محتوا رو میبینن و چیزی نمیگنداشتم فکر میکردم من ...

کاش دهه هشتاد بودید،نامزدت پولداره؟ خوشتیپه؟ چیش باعث. شد ج مثبت بدی

نمیگم اشتباه میگی ولی باز همه چی برای همه ثابت نیستبرمیگرده به دوطرف رابطه و ازدواج بنظرم یه جور معا ...

همین کامنت نشون میده تو اصلا از نظر عقلی بالغ نشدی و وقت ازدواجت نبوده

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
اونایی ک میگن سن چیه و مهم نیست این حرف واسه اختلاف فوقش تا10،12 ساله نه 18 سال 18 خیلی زیاده خیلی ...

والا خواهر شوهر من ۲۰سالش بود همسرش ازش ۱۰سال بزرگتره

انقد رفت مشاوره ک انقد نه آورد  تا مشاورش با جلسات متعدد حرف زدن با پسر خیالش و راحت کرد که خوبه 

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

عزیزم کاش تفاوت سنی تونو نمیگفتی درسته زیاده ولی اینجا تا بهت ثابت نکنن روشن فکرن مثلا و حرفای بدون ...

موافقم باهات ولی برای من مهم نیست چون تو زندگیم جایگاهیی ندارن و من معتقدم یه نسخه رو برای همه نمیشه پیچید اونا بیشتر از دیس من دارن خودشونو و طرز فکرشون و اینکه به خودشون اجازه میدن درمورد هرموضوعی نظر شخصی خودشونو منشع اصلی موضوع تعریف کنن..

عزیزم تاپیکو قفل کنی بهتره به نظرم

هشتاد درصد اینایی که دارن نظر میدن وایییی چرا اینکارو کردی و تفاوت سنی تونو خوندم منصرف شدم یا بچه مدرسه این یا همون مادرایین که بچه هاشون تو دوزاده سالگی شوهر میدن

اینجا جا نماز آب میکشن

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹