2777
2789
عنوان

زن پسرخالم به همسرم پیام داد

3557 بازدید | 189 پست

من چندوقتیه نامزد کردم دخترا یه مسئله ایی هست اینه اشنایی ما سنتی بودو نامزدم ۳۶ سالشه و من ۱۸

دیشب خالم و دخترخاله هام و با زن پسرخالم اومده بودن خونمون ..زن پسرخالم مثل من نامزده اما تابستون مراسم عروسیشونه

و برای رهن خونه، خالم چندوقت پیش به مامانم گفته بود که به دامادش یعنی نامزد من بگه خونشون اگر خالیه بدن پسرخالم بشینه

خلاصه دخترا من زیاد تو کارای نامزدم دخالت نمیکنم و عقیده ایی هم ندارم و اصلا نگفتم پسرخالمه اینکارو کن اینکارو نکن

نامزدم خودش برای هدیه عروسیشون گفت لازم نیست تا زمانی که عروسی بگیرین هزینه ایی بابت رهن ملک پرداخت کنید و این باشه کادوی عروسیتون از طرف من

من ادم حسودی نیستم اما دارم اتیش میگیرم از دیشب😂دیشب که اومده بودن خونمون 

مثل اینکه غروبش کارگر فرستاده بودن خونرو تمیز کنه

زن پسرخالم جلوی چشم خودم رو مبل روبرویی نشسته بود و بلند گفت به اقای فلانی پیام دادم و عکسای زدگی های کمددیواری و کابینتی که امروز گرفتم فرستادم براش و بهش گفتم بعدن دبه درنیار بگه اینارو ما کردیم

یعنی قیافه من دیدنی بود دلم میخاست موهاشو از ته بکشم ولی در ظاهر خونسرد بودم و خودمو سرگرم گوشی کردم

مامانم و خالم فقد نگاش کردن و باز به بحصشون ادامه دادن ولی باز ادامه داد گفت واسش پیام نوشتم گفتم قبض اب و برقم و گازم صفر کنه یعنییی منو داشتی بعد برمیگرده بمن میگه بنظرت خوب نوشتم منم لبخند زدم و گفتم اره

اخه زنیکه تو رو چه به پیام دادن تو مگه شوهر نداری خودت پیام میدی و بعد همون لحطه نامزدم جوابشو داد و بلند روبه خالم که مادرشوهرشه گفت نوشته

سلام باشه میدونم

و بعد دوباره میگه😭بنظرتون بهش بگم کی کلیدو کامل تحویلمون میده

منو داشتیییی اصلا تو شماره نامزد منو  ولس چی داری چرا تو پیام میدی اینکارا مردونست که خالم اخم کرد و گفت نه خود پسرخالم میگه زشته تو نگو

دخترا بنظرت حق نداشتم عصبی بشم؟

مانده ام دلبر پاییز باشم یا دلبر زمستان؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین اختلاف سنیتون رو خوندم از زندگی زده شدم

چرا ب ی مرد36ساله جواب مثبت دادی

قحطی مرد بود برات؟

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

۱۸به ۳۶؟؟؟؟

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

مادر پدرت  خیلی با فرهنگن 

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

پول😂

لعنت تو پول ک بخاد سر جوونی معامله بشه اه

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

۱۸ سال اختلاف سن؟!

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)