2777
2789
پس‌چرا به من میگن کمتر از سنت نشون میدی

من هرچی دهه هشتادی دیدم: موها رنگ، ابروها میکرو، انواع ژل و فیلر، اندام ها درشت

همینا باعث میشه بیشتر از سنشون نشون بدن 

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من هرچی دهه هشتادی دیدم: موها رنگ، ابروها میکرو، انواع ژل و فیلر، اندام ها درشتهمینا باعث میشه بیشتر ...

نه بابا من ابروهامم فره کوتاه نکردم داره میره تو چشمم

کاش بیان نی نی سایت بمون یاد بدنشاید واس خاطر اینه ک شوهر تو تیم خودشونه ی جورایی بلدن و پشتشون ب یک ...

همینطوره ولی خب همون رام کردن همسرشونو هم بلدن🤕

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
نشونه فشاری شدن و حسادت بعضیا بودکه شرایط و آزادی دهه هشتادیارو نداشتن😂

تا برداشت چی باشه !؟ هم میشه گفت یک عده شورش رو دراوردن هم میشه گفت از آزادی استفاده کردن

این بد و خوب رو ما بهش لقب میدیدیم نظر خودمونه

همینطوره ولی خب همون رام کردن همسرشونو هم بلدن🤕

متوجه شدم منظورتون همینه

حس میکنم دهه هشتادیا  البته صرفا نظر خودمه دقیق ندونم

یکم لوس بازی یکم ناز و عشوه بیشتر از دهه ها قبل بلدن

ی جوری خودشونو جلو شوهر مظلوم جلوه بدن

بلدن ک چ کنن😂🥲

و این خوبه ب نظرم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
از نظر من سیاستیعنی مهربونی و عشقروی خوشو ازرده نکردن بقیهبه نظرم اینطوری همه دوست دارن و احترام دار ...

تو زندگی مشترکم همینا؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○