2777
2789
عنوان

واقعا کنکور سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 35 پست
نه والا سخت نیست .سختیش فقط به منظم بودنه .باید منظم به مدت یک سال درس بخونی البته بعضی ها هم نمیدون ...

من پایه دهمو گند زدم ۱۰ درصد کنکور بود

ولی امسال جدیم کتاب تست هم گرفتم و دوباره هم میخرم کلاس خصوصی برا ریاضی بعضی وقتا و زبان میرم بقیه کتابا هم که خوندنی هستن میخونم درسمم خوبه و تابستون میخوام دهم و یازدهم رو ببندم و دوازدهمم موقع خودش خوب بخونمش که دیگه نیازی به دوره نباشه

و دوس دارم دانشگاه شمال قبول شم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لازم نیس هدفتو جار بزنیتو سکوت خبری برو جلوبعدشم فرهنگیان مگ خیلی خاصه؟

نه مثلا میپرسن چی دوس داری و کجا

خب اینقد میزنن تو ذوق آدم 

شخص شک میکنه میگه نمیتونم فرهنگیان قبول شم

نه مثلا میپرسن چی دوس داری و کجاخب اینقد میزنن تو ذوق آدم شخص شک میکنه میگه نمیتونم فرهنگیان قبول شم

ن بابا

بشون اهمیت نده

فرهنگیانو غول کردن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ن بابابشون اهمیت ندهفرهنگیانو غول کردن

واقعا آدمو میترسونن اصلا کنکور شده در سال ۲ بار امتحان بدی اولیو خراب کردی میتونی بعد چندماه دومیو قبول شی به نظر من سخت هست ولی راحته همه چی سخته

من پایه دهمو گند زدم ۱۰ درصد کنکور بودولی امسال جدیم کتاب تست هم گرفتم و دوباره هم میخرم کلاس خصوصی ...

درس وکنکور کلا هر چیزی بخوای توزندگی بهش برسی اولین شرطش داشتن استمراره اونای که میگن حتما باید nتومن خرج کنید تا قبول بشید حرف مفت میزنن کنکور فقط نیاز به تست خیلی زیاد داره هرچه بیشتر بهتر چون یادگیری با تست به شدت بازدهیش بالاس وبعدم منظم درس خوندن بقیش فقط حواس پرتیه من هرکی رو دیدم که رتبه حوب آورده فقط تلاش گر بوده شدید 

درس وکنکور کلا هر چیزی بخوای توزندگی بهش برسی اولین شرطش داشتن استمراره اونای که میگن حتما باید nتوم ...

آره خب

من نهایت تلاشمو میکنم و تا اونجایی که میتونم کتاب میخرم و بقیشو می‌سپارم به بالایی 

دوازدهم چون نهایی بود خیلی خوب تشریحی و تستی خوندمش

ما سوابق تحصیلی ۶۰ درصده ۱۰ درصدشو دهم بود که گند زدم ولی امسالو جدی گرفتم میخوام تابستون دهم و یازدهم رو ببندم و دوازدهمم موقع خودش جدی بخونمش 

یعنی قبول میشم اینجوری؟؟

ما سوابق تحصیلی ۶۰ درصده ۱۰ درصدشو دهم بود که گند زدم ولی امسالو جدی گرفتم میخوام تابستون دهم و یازد ...

قبولی بستگی به خیلی چیزا داره و هدفت همینطور مثلا اگه حقوق بهشتی یا تهران یا فردوسی میخوای باید خیلی تلاش کنی