2777
2789
عنوان

کارت قرمز داشتن

171 بازدید | 25 پست

خاستگار دختر خواهر شوهرم گفته تو خدمت سربازی خودمو زدم به دیوونگی تا معاف بشم همینم شده 

گفته من مشکل اعصاب و روان ندارم فقط الکی خودمو زدم به دیوونگی خانوادشم قسم میخورن که اینطوره تحقیقم کردن همه تعریف میکنن 

به نظرتون راست میگن یا واقعا چیزی هست ؟

تنها دلخوشی منی دختر نازم لنا جان 💋🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کسی که کارت قرمز داره فکر نمیکنم بتونه استخدام بشه یا تو مشاغل حساس باشه پروانه کسب اینا ندن فکرکنم

در ضمن کمیسیون پزشکی میفرستن مگه الکیه به یه جوون کارت قرمز بدن

اگر هم الکی همچین کاری کرده و حقیقت رو میگه به نظرم به درد زندگی نمیخوره 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

می دونی که کارت قرمز با تشکیل کمیسیون پزشکی خود نظام وظیفه که خیلی سخت گیره صادر میشه یعنی چند روانپزشک نظر میدن  و معمولا این افراد سابقا بستری بودن تو بیمارستان روانپزشکی و همین بستری کمک کننده س