2777
2789
دیوار وشیپورم منبع کلاهبرداراشده پیگیری نمیشه با پرروی آگهی پاک نمیکنن چون میدونن کسی برای 200 300 ش ...

اره و جالب تر اینکه وقتی میری شکایت کنی عملا بهت میگن پیگیری نکن پیدا نمیشه و معلوم نیست این شماره حساب خودشه یا نه که نا امید بشی دوست من مدتی دفتر قضایی کار میکرد میگفت مبلغ های پایین اصلا پیگیری نمیشه مگر اینه زیاد باشه تو دادگاه به وکیل برسه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره و جالب تر اینکه وقتی میری شکایت کنی عملا بهت میگن پیگیری نکن پیدا نمیشه و معلوم نیست این شماره ح ...

دوست من ده ملیونش پیگیری نشد آخرم پرونده بسته شد گفت تقصیرشماست. 😐نباید واریز میکردید

فکر کن سر ده نفر کلاه بزار 300 تومن دیگه قشنگ پول زده به جیب

دیگه نمیتونی به سایه خودتم اعتماد کنی

اصلا اصلا اصلا به هیچکس اعتماد نکنید من چیزهایی دارم نیبینم و میشنوم که خودم ترسیدم امار فقر هر روز داره بالاتر میره و ادما برای پول هر کاری میکنن من خیلی ادم نترسی بودم ولی تو شهر ما یه اتفاقی افتاده که الان از هرچی اسنپه میترسم و میبینم بابام یه وقتایی درست میگفت طلا اصلا نندازید حتی بدل فکر میکنن طلاست و دنبالتون میوفتن چقدر امار گوشی دزدی زیاد شده

اصلا اصلا اصلا به هیچکس اعتماد نکنید من چیزهایی دارم نیبینم و میشنوم که خودم ترسیدم امار فقر هر روز ...

وای آره یجا طرف آگهی ماشین گذاشته بودن رفته بودن صاحب ماشین کشته بودن آدم دیگه میترسه وای اونایی که طلا میزارن دیوار چه خطرناکه اینکار

وای آره یجا طرف آگهی ماشین گذاشته بودن رفته بودن صاحب ماشین کشته بودن آدم دیگه میترسه وای اونایی که ...

و دزدی حالا اینکه ۳۰۰ تومنه من برای دوستم به هوای فروش موتور ادرس بهشون داده بود و باهاش صحبت کرده بود بیان ببینن موتور رو و این گفته فلان روز ما خونه نیسیتیم اینا هم رفتن خونه رو خالی کردن و موتور هم بردن 

نه 😑 از این موردا زیاده اخه پیگیری نمیکنن و اولش هم میگن ولش کن

وای بخاطر همینه پرو شدن دیگه انقدر نترس شدن شمارشونو میدن آگهی پاک نمیکنن برای خودشون درآمد درست کردن