2777
2789

استخاره برای کارای مهمه

وسیله بازی نیست که قرانه😐

چطوری میتونین به این چیزای بی اهمیت استخاره بگیرین

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر ادم های عجیبی هستید، بیچاره اونایی که باهاتون رفت و امد میکنند😐😐

آخه استخاره برای تولد رفتن؟ حتما بعدشم احساس چشم خوردن داری و میشینی تخم مرغ میشکنی ببینی کی چشمت کرده🤕🤕

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چقدر ادم های عجیبی هستید، بیچاره اونایی که باهاتون رفت و امد میکنند😐😐آخه استخاره برای تولد رفتن؟ ح ...

عزیزم چه ربطی به تخم مرغ داره؟ چرا علی داری به ولی ربط میدی؟؟؟ 

به چشم اعتقاد دارم ولی نه انچنانی. اینم خییییلی دو به شک بودم ایه ای اورد که عینش در جاریم هست به شدت بد زبانه 

عزیزم چه ربطی به تخم مرغ داره؟ چرا علی داری به ولی ربط میدی؟؟؟ به چشم اعتقاد دارم ولی نه انچنانی. ای ...

برای هرچی شک داشته باشی استخاره میگیری؟

استخاره برای موارد مهمه نه تولد خونه جاری آخه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
برای هرچی شک داشته باشی استخاره میگیری؟استخاره برای موارد مهمه نه تولد خونه جاری آخه

میدونم عزیزم. 

ولی عینه مواردی که جاریم داره ذکر کرد کاش اسکرین میگرفتم. 

حرف و حدیث زیاد است. این کار شما را ازرده میکند. بد است.