2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 34 پست
ببین ادم بعضی وقتا واقن میخاد دوس داره بره ولی شرایطشو نداره

اره، من میدونم چه برم چه بمونم کاملا شاد نخواهم بود، خیلی دلبسته به خانوادمم ولی خب اینجا هم نمیشه موند

اینم سرنوشت ما بود، چی میشد اگر ادم توی مملکت خودش شرایط خوبی داشت

شرایط رفتن بصورت تحصیلی که اوکیه میتونم برم . اما خب دوری دلتنگی سختی های مهاجرت و...

ببین مهاجرت اولش همیشه سخته تا بخای روی این ریل بیفتی طول میکشه بعدش اسون میشه واقن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ترکیه بورسلاری ترکیه برو شرایطش داریاتفاقا سایتش دی باز میشه فکر میکنم تا بهمن

یعنی این که پاشی بری ترکیه برا مهاجرت مسخره ترین کار ممکنه

از گرونی اینجا بریم گرونی بیشتر؟؟

از این فرهنگ بریم فرهنگ خیلی پایین تر؟

❤Che khobe ke daramet
نرکیه که اصلا اونم وضعیتش جالب نیست کشورش

کمک هزینه تحصیلی میدن پارسال برای ارشد۵۰۰۰لیر ماهی میدادن

خوابگاه و هزینه خورد و خوراک پای خودشون بود و تمکن مالی نمیخواست خوبیاش اینا بود

ترکیه اخه من تی وی ترکیه رو‌میبینم یک ایرانی بود رفته بود برنامه ای،اونجا میگفتن بیا عروس ترکیه ها ش ...

عزیزم تمکن مالی نمی‌خواد ترکیه هزینه تحصیل پوشش میده و کمک هزینه هم میده

فرصت خوبیه طرف لیسانسش بگیره بعد درخواست ارشد بده جای دیگه بخونه ی سکوی پرتابه

با این گرونی یورو ایتالیا هم گرون شده

کاناداهم که ملیارد باید خرج کنی

خواهشا چیزی که فقط تو ی برنامه دیدید به همه چی تعمیم ندید

یعنی این که پاشی بری ترکیه برا مهاجرت مسخره ترین کار ممکنهاز گرونی اینجا بریم گرونی بیشتر؟؟از این فر ...

شما ی زحمت بکش انواع بورسیه های ترکیه رو سرچ کن بعد نظر بده

محض اطلاع همین کشور داغون بورسیه اراسموس داره چیزی که ایران نداره طرف میتونه ادامه درسش مثلا بره هلند بخونه دوسال یا ی جای دیگه 

کمک هزینه تحصیلی میدن پارسال برای ارشد۵۰۰۰لیر ماهی میدادنخوابگاه و هزینه خورد و خوراک پای خودشون بود ...

شما اونجا درس خواندید ؟

پسر خاله دوست من اونجا پزشکی میخونه اونجا کار هم نمیکنه و هر ترم خونوادش ۶۰۰تا۷۰۰میلیون پول براش واریز میکنن

شما اونجا درس خواندید ؟پسر خاله دوست من اونجا پزشکی میخونه اونجا کار هم نمیکنه و هر ترم خونوادش ۶۰۰ت ...

ایشون درس میخونه اونجا دانشگاه خصوصی رشته های پزشکی اینا فرق داره من این رو تو توضیحاتم نگفتم دقت کنید

بله کسی دارم اونجا درس میخونه و اطلاعات دارم

شما اونجا درس خواندید ؟پسر خاله دوست من اونجا پزشکی میخونه اونجا کار هم نمیکنه و هر ترم خونوادش ۶۰۰ت ...

ایشون آزمون یوس نداده اگه میداد ترکیه قبول میشد دانشگاه دولتی میخوند دانشگاه های خصوصی باید پول داد

مخصوصا رشته های پزشکی و پیرا پزشکی همه جای دنیا تحصیلشون با هزینست حالا کم یا زیاد

ایشون آزمون یوس نداده اگه میداد ترکیه قبول میشد دانشگاه دولتی میخوند دانشگاه های خصوصی باید پول دادم ...

اهان 

درسته 

اخه پسر همسایمون بورسیه درس میخونه تو ترکیه دندان ،بازم خونوادش پول میفرستن؟بابای من نمایشگاه داره میگه باباش اومد ماشینشو فروخت گفت باید بفرستم برا پسرم

اهان درسته اخه پسر همسایمون بورسیه درس میخونه تو ترکیه دندان ،بازم خونوادش پول میفرستن؟بابای من نمای ...

عزیزم بالا توضیح دادم

دانشگاه خصوصی درس میخونن سالانه مقداری شهریه میدن

بورسیه کامل هم اکثرا تعلق نمیگیره بهشون

فقط تخفیف شهریه میدن مقداری

بسته به پذیرش دانشگاهشون داره

موسسه مهاجرتی نیستم ولی به حد کفایت اطلاعات دارم