2777
2789
عنوان

توی خیابون یجوری شوهراشونو میچسبن

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 70 پست
بخدا چهره خاصیم ندارم. نگاه به صورت شوهره نمیکنم. اینا فاز مالکیت برمیدارن.

فاز مالکیت حق دارن زنو شوهرن ولی اینکه به دیگران توهین کنن فکر کنن همه چشمشون به اون شوهر بیریختشونه توهین به ادما

فاز مالکیت حق دارن زنو شوهرن ولی اینکه به دیگران توهین کنن فکر کنن همه چشمشون به اون شوهر بیریختشونه ...

بهم ثابت شده زنا به مراتب بدتر از مردان. اینم یکی از همون ویژگیاس که ثابت میکنه.

پدرم کوروش و مولایم علیست ؛ (مشکلی با امضایِ من داری عزیزم عنوان نکن؛نظرت برای خودت محترمه🙏)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد همجنس خودت به تو لقب میده میگه حتما تو یه حرکتی میزنی.والا بلا من تعهدو خوب بلدم چشمم فقط روی یه ...

آره واقعا 

نه اتفاقا من اگه چیزیم دیدم از سمت مرد دیدم ...تا جای ممکنم توجه نمیکنم خودم به شخصه ولی دو سه بار چشمم خورده ...

خوب مردی که زن و بچه اش کنارشه نگاهش رو یه دختره که تو غم و غصه ی خودش داره نابود میشه و داغون هست از هر لحاظ ،واقعا از دختر نیست چیزی ،ذهن پارانوئیدشون فعاله...نمیفهمن اینا رو که باید یاد بدن که شوهرشون نگاه نکنه به این و اون و زل بزنه ...

🤍🩶🖤
آره واقعا نه اتفاقا من اگه چیزیم دیدم از سمت مرد دیدم ...تا جای ممکنم توجه نمیکنم خودم به شخصه ولی د ...

هموننن. 

پدرم کوروش و مولایم علیست ؛ (مشکلی با امضایِ من داری عزیزم عنوان نکن؛نظرت برای خودت محترمه🙏)

حقیقتا واسم مهم نیس !!! هم وقتایی ک تنهام ب کسی نگاه نمیکنم هم وقتایی ک با نامزدم بیرونم بیشتر نگاه نامزدم واسم مهمه ک توجهش کدوم سمت باشه ! دختره گناهی نکرده اون شخصی ک باهام تو رابطست نباید هرزه باشه و چشم چرون

حقیقتا واسم مهم نیس !!! هم وقتایی ک تنهام ب کسی نگاه نمیکنم هم وقتایی ک با نامزدم بیرونم بیشتر نگاه ...

منم همینطورم. جالبه که یک عده نا متعهدو خرابو عشوه بیا خوندن منو توی این تاپیک😂🌝. وقتی این سطح از بد ذات بودنو میبینم بیشتر عاشق خودمو دلِ پاکو قضاوت گر نبودنم میشم.

خوشبخت باشی عزیز.

من خودم خدایی خوشگلم و شوهرم عادیه  یعنی میخوام بگم سرم ازم نیست ولی تو خیابون بعضی دخترا اونقد بد نگاه میکنن حس میکنم الان میان از دستم‌میکشن میگن بده به ما ولی بازم چشم غره نمیرم عصتبم خورد میشه 

ولی دستمونو همیشه میگیریم به هم چون عادتمونه شوهرم میگه با هم رفتیم باید دست همو بگیریم 

من خودم خدایی خوشگلم و شوهرم عادیه یعنی میخوام بگم سرم ازم نیست ولی تو خیابون بعضی دخترا اونقد بد ن ...

خیلی کار خوبی میکنی.

ولی من نه نگاه خاصی دارم نه عشوه ای. بعضیا اختلال روانی دارن. ظاهرا توی این سایتم کم نیستن.

پایدار باشید برای هم💛.  

خیلی کار خوبی میکنی.ولی من نه نگاه خاصی دارم نه عشوه ای. بعضیا اختلال روانی دارن. ظاهرا توی این سایت ...

میدونم عزیزم شما رو نمیگم کلی میگم چند روز پیش رفتیم بیرون یه دختر خانومی از بالا تاپایین همسرمو برانداز کرد چوری که همسرم گفت عیبی داخل لباسام هست اینجور نگاهم‌میکرد 

بخاطر همین‌نگاه ها مردمم دیگه چشمشون ترسیده همه رو به یه دید میبینن 

فدای تو ۰پ