2777
2789
عنوان

از نظرتون رو مخ ترین ماه ها کدوم ماهن

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 55 پست
منی که ابانیم..

منم مردادیم 🤣🤣پس آبان و مرداد باهم نمیسازن واقعا

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییییی چقد منی تو🤭🤭

هعییی😂

بابت همین دیروز بخاطر یه شات نفرستادن دوست پسرم سه ساعت داد و بیداد کردم مامانم اومد گفت بسه دیگه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

دخترم خردادیه اخلاق مزخرفی داره کلا خردادی ها باهاشون حال نمیکنم . مردادی ها خیلی ادعا هستن نمیخوان کم بیارن گنده گویی زیاد دارن. شهریوری ها حسودن ولی رو نمیکنن. دی ماهی ها هم اخلاق خوبی ندارن به نظرم آدم بیشتر از یک تایمی نمیتونه تحملشون کنه. من خودم اردیبهشتم بیش از حد حساس و زودرنجم . فروردینی های اطرافم هم که انگار خدا هستن انگاری رییس و خیلی چیز میدونن درحالی که هیچی ادعاشون زیاده و اعتماد به سقف دارن

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
آبانی های سمت من قدر نشناس و شر انداز و کینه ای بودند

و آبانی سمت من علاوه بر اینا خودخواه هم بود طلبکارم بود ی جوری حرف میزد انگار شاهزاده هست 🤣🤣🤣

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
ای جانم یعنی از اخلاق دخترت بدت میاد ؟!!!!!!!!!

دیگه چی بگم بخدا هرچی بهش محبت میکنم اصلا تو دلش خیلی منو دوست داره ولی اصلا بروز نمیده خیلی درونگراست خشک و بی احساسه

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!