avaz76 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 642 عنوان استراحت در پریودی 47 بازدید | 6 پست سلام خانما شما موقع پریودی استراحت می کنید؟من دیشب پریود شدم هنوز نتونستم از تخت بلند شم خیلی بی حالم و درد دارم شوهرم کیسه آب و گرم و دمنوش برام آورد الان دارم خودمو سرزنش می کنم که چرا انقد تنبل شدم..... امروز | 12:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر،مو،فرفری عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 94 چرا اینطور فکر میکنی همه ی خانم ها و دختر ها وقتی پریود میشن باید حداقل یک روز رو استراحت کنن دیگه من خودم که اینجوریم
nabbi عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 1331 واقعا همه متفاوت ان اونایی که درد دارن معمولا باید استراحت و دمنوش و...ولی من خودم اصلا درد ندارم و حتی ورزش هم میکنم
ماهان_بانوو عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 3011 منم به شدت درد دارم و باید استراحت کنم ولی خبری از استراحت نیستکارای خونه و بچه های مریض و شوهری که سرکاره و نیست ی ذره کمکم کنه... کمرم داره میشکنه از درد،داره جونم بالا میاد دیگه
avaz76 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 642 منم به شدت درد دارم و باید استراحت کنم ولی خبری از استراحت نیستکارای خونه و بچه های مریض و شوهری که ... وای عزیزم کاملا درکت می کنم شیاف بذار آروم تر بشی
avaz76 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 642 واقعا همه متفاوت ان اونایی که درد دارن معمولا باید استراحت و دمنوش و...ولی من خودم اصلا درد ندارم و ... من روز اول ودوم درد دارم از روز سوم دیکه درد ندارم کم کم پیاده روی می کنم
ماهان_بانوو عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 3011 وای عزیزم کاملا درکت می کنم شیاف بذار آروم تر بشی شیاف و مسکن و اینا خونریزیمو بند میاره منم تنبلی دارم به زور پریود میشم نمیخوام همین ی ذره هم بند بیاد. دمنوش میخورم ولی فایده نداره موقتیه