2777
2789
عنوان

مادرشوهرم اسم بچمو مسخره کرد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 73 پست
شما کل نت رو جستجو بزن چیزی به اسم ماوا هم معنی پناهگاه نداریم (ماوا هم وزن دارا ...درسته ؟)

اره گلم‌ میشه هم‌وزن دارا

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

اینترنت رو زدم ..همه بدون استثنا ماوا هم وزن همون دعوا رو گفته بودن پناهگاه ..نه ماوا هم وزن دارا

ماوا هم نوشتنش اینجوریه هم تلفظش توی اینترنت هم زده اسمشو به معنی پناهگاه استارتر هم همینو میگه

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیا حالا اینجا هم بحث سر اسم بچه ت شد 

آخ اگه مادرسوهرت نی نی سایتی بود می‌گفت بیا دیدی هیچ کی نفهمید چی گفتی 

عروس همسایه ما اسم دخترش پرنسس 

دختر همسایه اسم دخترش داوین 

دختر بچه فامیل ما اسمش خیر نسا 

هنگ کردم 

هر کسی یه چیزی داره برای گفتن به منم فامیلای خودم گفتن چرا این اسم رو گذاشتی هم وزن گیلانه اسم دخترت.🫤🫤

حالا باز فامیلای شوهرم شعور دارن خداروشکر.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......  دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...

اره گلم‌ میشه هم‌وزن دارا

اوکی ..عجیب بود برام ..واقعیتش تا حالا حتی یک بار هم این اسم رو نشنیده بودم .اونم به این شکل تلفظ ...خدا براتون حفظش کنه و موفقیت هاش رو ببینید .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
اوکی ..عجیب بود برام ..واقعیتش تا حالا حتی یک بار هم این اسم رو نشنیده بودم .اونم به این شکل تلفظ .. ...

مرسیی❤

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱