2777
2789
عنوان

پدر دوست پسرم فوت شده چی بگم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 24 پست

من شوهرم خواهرش فوت کرد تا یه مدت دوست داشت تو سکوت باشه کسی باهاش حرف نزنه دلداری الکی نده به نظرم یه پیام تسلیت بگو و بهش بگو میزارم رو با خودت خلوت کنی کنار بیای با این موضوع  و چند روز بهش پیام نده اگه خودش نده بعدش هم اگه گفت بگو فقط خواستم با خودت خلوت کنی حالت خوب بشه مردا تو این حالت بیشتر دوست دارن تو خلوت باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهوم اینم خوبه بهش پیام بدم خواستی بگو حرف بزنیم؟

اره اونم دلش پره ناراحته 

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤
ینی اصلا توی این 3 روز پیامش ندادی؟ سلام خیلی متاسفم از بابت این اتفاق انشاالله که روحش در آرامش باش ...

چرا ولی چون درگیر مراسمن همش اینم پسر ارشده مسئولیتش بیشتره درگیرتره زیاد پیام ندادم جز تسلیت و یبار زنگ زدن

بهش پیام بده تسلیت بگو و بگو من هستم هر موقع دوست داشتی یا نیاز داشتی من هستم میتونی بهم زنگ بزنی من فعلا زنگ نمیزنم که مزاحمت نباشم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
فعلا ک همین کار کردم ولی نگرانشم

نباش عزیزم مردا زود با قضیه کنار میان بدتر از شوهر من که نبود خواهر جوانش فوت کرد شوهرم خود زنی می‌کرد سر قبرش خاک ها رو می ریخت رو سرش برادر شوهرم سمت جنازه خواهرش حمله میکردن یه وضعی بود که نگم یه مدت حال همه بد خراب بود ولی الان کم پیش با قضیه کنار اومدن اون پدرشه با مرگ پدر ادم راحتر کنار میاد تا خواهر برادر جوان شوهر منم پدرش فوت شده برگشت گفت داغ پدرم اینقدر جان سوز نبود مرگ خواهرم منو سوزوند ولی خب چاره نیست باید باهاش کنار اومد

چی حرف بزنم دقیقاً بگم چی بعد سلام دیگه نمیدونم بگم چی بگم مامانش چطوره چی بگم سر حرف پیدا نمیکنم

بگو سلام کجایی یا اینکه سلام حالت بهتره یا اینکه سلام بگو شروع کن به همدردی 

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹