2777
2789
عنوان

دیشب بیاین بگم چیشد خاستگاری خواهرشوهرم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 46 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخی چرا با قسمت دختر خانم بازی میکنن اشنای قبلی ودوستی بینشون بوده یانه ؟؟من خواهرشوهرم عاشق شوهرش بود وقتی اومدن خواستگاری دوتا خونواده ها اتیش بودن چون خونواده شوهرش نمیخواستن خونواده شوهرمم ناراضی بودن ولی خواهرشوهرم با پسره هماهنگ بودن که هرچی گفتن قبوله ولی بعد بین خودشون حلش کنن الانم خداروشکر دوتا بچه دارن خیلی هم خوشبختن 

اومدن عروس ببرن یا کنیز؟ انقددد بدم میادددد.

نفهمیدم چرا اینو میگید 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

والا بیست تا سکه هم کم نیست وقتی دخترا مهریه بگیر شدن

اون قدیما بود که می گفتن مهریه رو‌ کی داده کی گرفته

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
خواهر شوهرم دهنشو سرویس میکنه فعلا هیچی نگفت بزاره سر بگیره فقط

اووووو پس عروس خانم زرنگ هستن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم