2777
2789
عنوان

خانومای خونه دار امروز چکاره اید

112 بازدید | 23 پست

من که تا الان رفتم خریدامو کردم(خرید خونه)

لباسارو از روی بند جمع کردم، روی بالشتارو که شسته بودم کشیدم! وای تمیزی روی بالشتو تشک با اون بوی تمیزی چقدر خوبه انصافا، آدم دلش میخواد توی رختخوابی که بوی تمیزی میده خوابیدن که چه عرض کنم، زندگی کنه  

میخوام اون ده درصد از خونه تکونیه حال خونم که مونده رو انجام بدم به امید خدا!

نمیدونم امروز برم سراغ آشپزخونه یا نه، بدجوری ترکوندمش! میخوام یهو به نیت خونه تکونی تمیزش کنم دیگه

دلم میخواد ورزش هم بکنم ولی با این بی حالیه من، همین کارایی که گفتمو اگر انجام بدم کولاک کردم! ولی تلاشمو میکنم یه چند تا حرکت ورزشی هم برم

تازه باید شام هم درست کنم! بلاخره شوهرم رضایت داد اشکنه درست کنم! من خیلی دوس دارم ولی اون نه، برای همینم زیاد نمیتونم درست کنم  خیلی دوس دارماااااااا

شما گل انداما امروز چکاره اید؟  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

همسرم خوابن 

منم استراحت و شادانی

ظهر شاید باهاشون برم کوه 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

همسرم خوابن منم استراحت و شادانیظهر شاید باهاشون برم کوه

خوشا به سعادتت خواهر،خیلی کوه نوردی رو دوس

شوهر من فقط حرف کوهو میزنه ولی یبار بیشتر نرفتیم، خیلی لطف کرد منو برد کوه صفه

خوش بگذره عزیزم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشا به سعادتت خواهر،خیلی کوه نوردی رو دوسشوهر من فقط حرف کوهو میزنه ولی یبار بیشتر نرفتیم، خیلی لطف ...

به به اصفهان هستید 

منم کوه نورد نیستم ورجه ورجه میکنم برای خودم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

دخترمو صبح بردم دندونپزشکی تازه رسیدیم خونه نهار دارم خونه هم بمب ترکیده ویه دو سه ساعتی کار داره س ...

خسته نباشی عزیزم

سفارش چی میزنی؟(اگر دوس داری بگو)

من که حسرت مهمون دارم

خونه تمییییززز برق میزنخ غذا آبگوشت رو گازه..دارم سریال شربت زغال اخته میبینم و چای میخورم تا شوهرم بیاد نهار

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

من تازه بیدار شدم 

البته خونه دار نیستم امروزخونه ام 

خرید دارم 

تمیزکاری دارم 

خداکنه امروز دیگه همه رو انجام بدم

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
به به اصفهان هستید منم کوه نورد نیستم ورجه ورجه میکنم برای خودم

آره عزیزم! همون ورجه ورجه برای منی که رژیمم و میخوام لاغر شم خیلی با ارزشه! همون یبار با اینکه آروم راه میرفتیم،ریم داشت از دهنم میومد بیرون(از تحرک زیاده که انقدر بدنم عادت داره  )

خونه تمییییززز برق میزنخ غذا آبگوشت رو گازه..دارم سریال شربت زغال اخته میبینم و چای میخورم تا شوهرم ...

به به کدبانوی نمونه! خسته نباشی گلم

ان شاءالله منم امروز حالمو برق میندازم  

من تازه بیدار شدم البته خونه دار نیستم امروزخونه ام خرید دارم تمیزکاری دارم خداکنه امروز دیگه همه رو ...

شاغلی گلم؟

من هروقت حس میکنم ممکنه یوقت کارامو انجام ندم بدو بدو میام اینجا تاپیک میزنم تا از بقیه انرژی بگیرم! خیلی اثر داره واقعا

من از آدمای فعال خیلی خوشم میاد

من بدون شوهرم اصلا خانه تکانی نخواهم کرد. بدن درد میگیرم تنهایی. بچه بیست ماهه هم دارم ، جایی هم نیس ...

الهی عزیزم

شوهرت کمکت میکنه؟ یا مثل شوهر من از زیر کار درمیره؟