2777
2789
تو همونم نداری اخههنوز وکیل نیستی ک هر وقت از سد ازمون وکالت عبور کرده و لایق دیدن بهت پرونده بدن بی ...

پس با ده تومن خیلی کارا میکنی چ زیاد.معلمی پس خیلیییی عاقلی هیلیییی باهوشی باید بفهمی حقوقت فقط کفاف روزی یبار رستوران رفتن رو میده.البته دیگه پولی برا رفتو امدت نمیمونه🤣🤣🤣

تو چیکار ب من داری تو داشتی خودتو با وکیل مقایسه میکردی..پس بفهم وکیل در حد تو نیست.خودتو با فروشنده ...

اگ ارزش ادما به پوله

تن فروشا از همه باارزش ترن پس؟

ضمنا اون فروشنده ام که غیرت داره میره سر کار ۱۰ تومن در میاره

باز ازتوعه بیمصرف باارزش تره

دارم با کی بحث مکنم اخه تو تاپیکات

یکی در میون فریاد زدی من شوهر میخوام

برو همون شوهرتو بکن

تو مسائلی ام ک مغزت گنجایششو نداره دخالت نکن

من بااین کاربری به آرزو هام رسیدم 💌🧿...                       

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس با ده تومن خیلی کارا میکنی چ زیاد.معلمی پس خیلیییی عاقلی هیلیییی باهوشی باید بفهمی حقوقت فقط کفاف ...

اخی 

چقدر گشنگی کشیدی پول پول میکنی

اگ ارزش ادما به پولهتن فروشا از همه باارزش ترن پس؟ضمنا اون فروشنده ام که غیرت داره میره سر کار ۱۰ تو ...

توام با اون حقوق ده تومنیت فکر کردی چیکار میکنی؟فردا پس فرداست شوهر کنی 🤣🤣ی معلم مثل خودت بگیر درامد دوتاتون رو هم بشه بیست تومن کل دنیارو بخرین با هم🤣🤣

درضمن بله ارزش ادما ب پولشونه ..اونم پولی ک از راه درست در میاد نه شغل مورد علاقه تو ک تن فروشیه

توام با اون حقوق ده تومنیت فکر کردی چیکار میکنی؟فردا پس فرداست شوهر کنی 🤣🤣ی معلم مثل خودت بگیر درا ...

باشه زجه نزن حالا

زجه رو تو داری میزنی بین تاپیکای من

ببین تو حتی به حقوقم علاقه نداری

چون همش داری با رشته های دیگ مقایسش میکنی

دو به شکی تکلیفتم با خودت مشخص نیس

پس تو هیچ کاری موفق نمیشی

مثل گشنه ها همش دنبال پولی ته این راهی ام که میری سرابه

اما اگ یه معلم کارشو با عشق انجام بده

هزار تا پروژه دیگرم افتتاح مبکنه تورم میخره

حالا برو تاپیکتو بزن

ببین تو حتی به حقوقم علاقه نداریچون همش داری با رشته های دیگ مقایسش میکنیدو به شکی تکلیفتم با خودت م ...

تو با ده تومن حقوقت خوش باش چیکار داری بمن؟من مثل تو به کم قانع نیستم..هرکدوم از مسیرای جلوم رو برم ده هیچ معلمی رو میزنه👌🏻♥️

دوتا چیز رو بذار کنار هم که حداقل جایگاه اجتماعی برابری دارن هرچیزی رو با هم شان خودش مقایسه کن

دقیقا 

شغل انبیا کجا و

دلالی ک در حد املاکیه کجا

خداروشکر هیچوقت کمبود دادگاه و پست و پلشت نداشتم

بخوایم نمیتونی داشته باشیش تو یه فرهنگیان هم ۳_۴سال پشت کنکور بودی براش عمق فاجعه مشخصه😁 قضیه گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

تو با ده تومن حقوقت خوش باش چیکار داری بمن؟من مثل تو به کم قانع نیستم..هرکدوم از مسیرای جلوم رو برم ...

گیر دادی به پول چیزی دیگ نمیببی

دو دقیقه چشمتو از عقده هات خالی کن

هدف من اصلا پول نبوده😂✋🏻