2777
2789
لطفا اگه دستت به اون رشته نمی‌رسه ازش بد نگو اون ضرب المثل معروف رو شنیدی؟

بنده بالاترین تراز تو رشته انسانی کسب کرده بودم و به هرر رشته ای ک تمنا میکردم میرسبدم

ولی ی نگا به تاپیکای اولم بزنی

میفهمی من سر سوزنی علاقه به شغل بی تضمین و تلف کردن عمرم نداشتم و ندارم

من بااین کاربری به آرزو هام رسیدم 💌🧿...                       

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیشه گفت صرفا فقط فلان شغل خوبه 

هردو یه مزتیب و معایبی دارن درسته ؟

تو ببین پتانسیل خودت چطوریه و واسه کدوم میتونی صد خودتو بزاری و بهش علاقه داری عزیز 

پیانیست ..فرزند کوروش بزرگ🩵       

بنده بالاترین تراز تو رشته انسانی کسب کرده بودم و به هرر رشته ای ک تمنا میکردم میرسبدمولی ی نگا به ت ...

همانطور که کسی به رشته شما توهین نکرده حق ندارین از رشته به این خوبی با درآمد حرف بدی بزنی

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

همانطور که کسی به رشته شما توهین نکرده حق ندارین از رشته به این خوبی با درآمد حرف بدی بزنی

این رشته فقط تهرانش و ۲ ،۳ تا کلان شهر دیگش ارزش داره وگرنه هیچ و پوچه

کسی ب رشته من توهین نکرده چون جایی برای توهین نداره و بی نقص ترینه

و در اخر تورو به امضات ارجاع میدم تاحرف مفت نزنی

این رشته فقط تهرانش و ۲ ،۳ تا کلان شهر دیگش ارزش داره وگرنه هیچ و پوچهکسی ب رشته من توهین نکرده چون ...

اگر بخوام اولین ایرادش حقوق پایینشه،البته برای من پایینه شما رو نمیدونم 

اگر همون اول میخواستم میتونستم هزار تا ایراد بگیرم همه چی هزار تا ایراد داره ولی شعورم اجازه نداد❤️

البته این حقوق پایینش هم بخاطر اینه که هفته ای چند روزش سر کارید فقط چیز خاصی نداره

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

شما ۹ دی ماه نوشتی نمیدونم وکالت امتحان بدم یا نه اون وقت کی وکیل شدی؟

کاربریم دست ۳ نفره

درضمن دلیل نمیبینم برای شما توضیح بدم

شما ام معلمی‌لابد🙄

تنها چیزی ک بین همه بصورت عادلانه تقسیم شده،ناعادلانه بودن زندگیه.کاربری دست ۳ نفره

بس کن‌ فرهنگیانعلی🗿 شغل بی نقصتو با حقوق ۱۰ تومنی برای خودت نگه دار

تینجر پیکمی

تو برو عقب

وقتی تو کل ماه فقط ۱۲ روز سرکاری

فروردین و خرداد و دی و کل تابستونم تعطیلی 

و عملا نصف سال خونه ای اون حقوق مناسبه

اگر بخوام اولین ایرادش حقوق پایینشه،البته برای من پایینه شما رو نمیدونم اگر همون اول میخواستم میتونس ...

وقتی تو کل ماه فقط ۱۲ روز سرکاری

فروردین و خرداد و دی و کل تابستونم تعطیلی 

و عملا نصف سال خونه ای اون حقوق مناسبه

وقتی تو کل ماه فقط ۱۲ روز سرکاریفروردین و خرداد و دی و کل تابستونم تعطیلی و عملا نصف سال خونه ای اون ...

اره همونو میگم گلم

وقتی تو کل ماه فقط ۱۲ روز سرکاریفروردین و خرداد و دی و کل تابستونم تعطیلی و عملا نصف سال خونه ای اون ...

موفق باشید