2777
2789
رشته ای ک حتی تو پیام نورم و بدون کنکور و باسوابق پذیرش هزار نفری داره همین میشه

اموزش ابتداییم توی پیامنورو دانشگاه ازاد هست محض اطلاع.رشته ای که سالی ۱۰۰هزار نفر پذیرش داره و نهضتی هم قبول میکنه و ماهی ۱۲تومن درامدشه رو با وکلا مقایسه نکنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اموزش ابتداییم توی پیامنورو دانشگاه ازاد هست محض اطلاع.رشته ای که سالی ۱۰۰هزار نفر پذیرش داره و نهضت ...

اون آموزش ابتدایی این آموزش ابتدایی نیست

مغالطه اشتراک لفظه حرفت

باز خوبه فرهنگیان همونو داره وکیلا ک تو اسنپن همش

من بااین کاربری به آرزو هام رسیدم 💌🧿...                       

اون برا دهه هشتاد بود الان همه وکیلن شدیدا اشباع شده کسی ام ب دختر وکیل کار نمیده بدنم ب اقاها میدن

من وکیل هستم و تازه کار درآمدم خیلی بیشتر از یک معلمه با سابقس در کمترین حالت وجود پرونده و بیکاری حتی

صرفا بخاطر رشته خودتون شغل های دیگرو تخریب نکنید

تنها چیزی ک بین همه بصورت عادلانه تقسیم شده،ناعادلانه بودن زندگیه.کاربری دست ۳ نفره

اون آموزش ابتدایی این آموزش ابتدایی نیستمغالطه اشتراک لفظه حرفتباز خوبه فرهنگیان همونو داره وکیلا ک ...

چی اون امورش ابتداییه این اموزش ابتدایی نیست؟متوجه حرفت نشدم !...درضمن اول به اسم اموزش ابتدایی میگیرنشون بعدش میبینی دبیرستان دارن تدریس میکنن..نکته دوم هم اینه ک اونی ک اسنپ کار میکنه وکیل نیست..احتمالا دانشجوی حقوقه♥️درضمن اسنپ هم درامدش بیشتر از معلمیه

اون آموزش ابتدایی این آموزش ابتدایی نیستمغالطه اشتراک لفظه حرفتباز خوبه فرهنگیان همونو داره وکیلا ک ...

من که تو این حوزه کاری هستم وکیلی که تو اسنپ باشه ندیدم

فکر کنم شما از وکلا خاطره خوبی ندارید

تنها چیزی ک بین همه بصورت عادلانه تقسیم شده،ناعادلانه بودن زندگیه.کاربری دست ۳ نفره

من وکیل هستم و تازه کار درآمدم خیلی بیشتر از یک معلمه با سابقس در کمترین حالت وجود پرونده و بیکاری ح ...

فارغ التحصیل کدوم دانسگاهید

چی اون امورش ابتداییه این اموزش ابتدایی نیست؟متوجه حرفت نشدم !...درضمن اول به اسم اموزش ابتدایی میگی ...

حداقل سرو کار معلم با قاتل و مجرم و ...نیست

و با معصوم ترینا یرو کار داره

فقط همین می ارزه به ح از حقوق

حداقل سرو کار معلم با قاتل و مجرم و ...نیستو با معصوم ترینا یرو کار داره فقط همین می ارزه به ح از حق ...

چون خودت معلمی اوردی لازم نیست سطح حقوقی هارو بیاری پایین...معلمی شغل سطح پایین جامعست😂

چون خودت معلمی اوردی لازم نیست سطح حقوقی هارو بیاری پایین...معلمی شغل سطح پایین جامعست😂

دیدگاه جامعه ک اینو نمیگه

تو برو از ۱۰۰ نفر بپرس بگو دختر معلم یا وکیل

بعدش پی میبری چی هستین