مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دیشب عرفان طهماسبی ۱۳۰۰ بود من دلم نیومد بگیرم بعید ۳ میلیون زند وکیلی باشه
عرفان واقعا کنسرتش با کیفیت بود من دو بار رفتم شاید این دفعه هم برم😐😂
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
من از اول سال طلیسچی و حمید حامی و سروش رو رفتم نهایتش سه نفری ۳ تومن شده 😅😄ولی این دیگه زیاد بود ...
حمید حامی هم واقعا خفنه ولی تو که دلت اومده 3 تومن پول طلیس بدی اینو چطوری دلت نیومد😂اون یکی هم نمیشناسم
صندلی های عقب تر یا بالکن هم میتونی بگیری از 300 تومن داره
اره منم میخواستم بگیرم همون دقایق اول رفتم که تونستم
برای قربانی هم همین بود لحظه اول همه جاش پر شد