2777
2789
اها مرسی زند وکیلی

عههههه کجا؟ تهران؟

چه تاریخی؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خب منم میگم بستگی به صندلی قیمت ها فرق میکرد مثلا اونی که من خریدم ۱۲۰۰ تومن بود یا تو بالکن ۱۵۰ توم ...

ما سه نفری می‌خواستیم بریم ۴۳۰۰ میشد دلم نیومد چرا دروغ بگم 

هرچی آرزوی خوب مال تو 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیشب عرفان طهماسبی ۱۳۰۰ بود من دلم نیومد بگیرم بعید ۳ میلیون زند وکیلی باشه

عرفان واقعا کنسرتش با کیفیت بود من دو بار رفتم شاید این دفعه هم برم😐😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

امروز سالن وزارت کشور

اهان فکر کردم تازه باز شد فروشش

عرفان واقعا کنسرتش با کیفیت بود من دو بار رفتم شاید این دفعه هم برم😐😂

من از اول سال طلیسچی و حمید حامی و سروش رو رفتم نهایتش سه نفری ۳ تومن شده 😅😄ولی این دیگه زیاد بود واقعا ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
ما سه نفری می‌خواستیم بریم ۴۳۰۰ میشد دلم نیومد چرا دروغ بگم

حالا عرفان طهماسبی رو نمیدونم 

ولی ویدو لایو خوندن زند وکیل رو میدیدم خیلی قشنگ بود دیگه منم هوس کردم 

All is one 
من از اول سال طلیسچی و حمید حامی و سروش رو رفتم نهایتش سه نفری ۳ تومن شده 😅😄ولی این دیگه زیاد بود ...

حمید حامی هم واقعا خفنه ولی تو که دلت اومده 3 تومن پول طلیس بدی اینو چطوری دلت نیومد😂اون یکی هم نمیشناسم

صندلی های عقب تر یا بالکن هم میتونی بگیری از 300 تومن داره

دیشب بعد نیم ساعته چهار سانس تمدیدیش تموم شد 😅😄

اره منم میخواستم بگیرم همون دقایق اول رفتم که تونستم

برای قربانی هم همین بود لحظه اول همه جاش پر شد

حمید حامی هم واقعا خفنه ولی تو که دلت اومده 3 تومن پول طلیس بدی اینو چطوری دلت نیومد😂اون یکی هم نمی ...

حمید حامی فوق العاده بود 😊

واقعا با چه عقلی رفتم طلیس🤣

نمیدونم خسیسی کردم واقعا 🤣

نه من ردیف نهایت تا سه دوست دارم حال نمیده عقب تر 

هرچی آرزوی خوب مال تو