2777
2789
عنوان

رفتارای استادم داره دیوونه ام میکنههه نظر شما چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 29 پست
احتمالا از تو خوشش نمیاد توجه نکن بهش

توجه نمیکنم اصن.ولی اینکه بین بقیه برام داره حاشیه درست میکنه اذیتت کنندس.

عزیزم سوالتو بپرس

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید تو خونه مشکل داره بیچاره سر شما خالی میکنه

میشه بگی کی ازدواج میکنم؟؟؟

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

توجه نمیکنم اصن.ولی اینکه بین بقیه برام داره حاشیه درست میکنه اذیتت کنندس.عزیزم سوالتو بپرس

خودتو اصلا اذیت نکن بیخیال باش گاها استادان خر هستن 

حس میکنی کی زایمان میکنم کلافه شدم 

به نظر من روت نظر داره ک وقتی سرت تو‌گوشیته اخماشو می‌کشه تو هم

چ نظری😐😐

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

شاید تو خونه مشکل داره بیچاره سر شما خالی میکنهمیشه بگی کی ازدواج میکنم؟؟؟

تا ۳ یا ۴ وعده دیگ گلم

خودتو اصلا اذیت نکن بیخیال باش گاها استادان خر هستن حس میکنی کی زایمان میکنم کلافه شدم

حسم میگه تا ۲ یا ۳ وعده دیگ

انشالله ک قدمش خیر باشه براتوت

سلامت باشی عزیزم دعا کن برام دردام شروع شده نمی‌خوام بدون درد بستری شم ک آمپول بهم بزنن

عزیزم موقع زایمانت واسم دعاکن خیلی ب دعا محتاجم اوضاعم خیلی خیلی آشفته است فقط دارم نفس میکشم زندگی نمیکنم

یه حسی بهت داره دیگ یعنی دوست داره ک هر روز یه جوری باهات رفتار می‌کنه

میخوام نداشته باشه😒روانمو ریخته بهم

می خواد ابهت شو حفظ کنه همه ازش حساب ببرند

خو حفظ کنه چیکار من دارهههه چرا باید ب من کلیک کنههههه