2777
2789
فامیلمون‌ با یه پسره عکس گرفته بود منم گرفتم به مامانم بگم چه خوشگله پسره خاک تو سرم بعد پیام داده چ ...

استوری بود؟؟؟

یعنی اینستا بروز باشه میفهمن شات گرفتنو؟

بگو دستم خورده فقط همینو میتونی بگی

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه چیزی بگو دیگه بگو از لباست خوشم اومده بود یا از کفشت

وای نه اخه پسر بود تو عکسه‌ از شانسم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
بگو من ؟؟؟؟ من چرا باید شات بگیرم ؟ ؟ اشتباه شده

اره زدم زیر حرفم ولی باور نمی کنن‌ می گن تو گرفتی اپدیت

جدید اینستاعه‌

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
نمیشه انکار کرد مشخص میشه

وای مشخص میشه واقعا ؟ 

عجب اشتباهی کردم ای وای

اره زدم زیر حرفم ولی باور نمی کنن‌ می گن تو گرفتی اپدیت جدید اینستاعه‌

میشه درست جواب بدی؟

دقیقا از کجا عکس گرفتی؟ از استوری که گذاشته بود؟

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره زدم زیر حرفم ولی باور نمی کنن‌ می گن تو گرفتی اپدیت جدید اینستاعه‌

چه سیریشن 

بگو آره گرفتم گوه خوری مگه خواستی عکستو نذاری اینستا

یه شات گرفتم میخواستم نشون مامانم بدم چقدر شلوغش میگنیم

مرا دخمه در خاک ایران کنید
وای مشخص میشه واقعا ؟ عجب اشتباهی کردم ای وای

اره من قبلا از عکسی که برام تو اینستا فرستادهبودن شات گرفتم طرف گف چرا گرفتی انکار کردم زیر عکس ی چیزی نشته میشه فک کنم یا ی علامت میره.

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

میشه درست جواب بدی؟دقیقا از کجا عکس گرفتی؟ از استوری که گذاشته بود؟

دو سه سال پیش این مدلی بود اینستاگرام بعد این قابلیت برداشته شد موندم استاتر قبل از تاپیک زدن یک سرچ میکرد .....

هرچی آرزوی خوب مال تو