2777
2789
عنوان

مدتیه خیلی احساس زشتی میکنم خیلیییی افسرده شدم من خیلی زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 24 پست
پوست خیلییی تو زیبایی تاثیر داره پوستت خوب شه خیلی قشنگتر میشی کره ای هارو میبینی اجزای صورتشون قشنگ ...

عزیزم پوستم بخاطر تنبلی تخمدان و مشکلات هورمونی اینجوری شده خوب نمیشه فقط کنترل میشه کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پوستت خوب شه تا یه حدی دماغ هم کوچیک تر میشه.چون جوشای سر سیاه و اون چربی جمع شده زیر پوست میرهب ...

عزیزم پوستم بخاطر تنبلی تخمدان و مشکلات هورمونی اینجوری شده خوب نمیشه فقط کنترل میشه کرد

عزیزم چطوری کانتور میکنی

هرشکل بینی ای کانتور مخصوص خودش داره شکل بینیت سرچ کن تو گوگل بنویس طریقه کانتور بینی مثلا دراز و استخونی یا پهن و گوشتی یا هرشکلی ک هست ویدیو میاره ببین

[QUOTE=367652787]عزیزم پوستم بخاطر تنبلی تخمدان و مشکلات هورمونی اینجوری شده خوب نمیشه فقط کنترل میشه کرد[/QUOTE

تنبلی تخمدان و مشکل هورمونی قابل حله 

به سلامتیت برس.آب زیاد بخور.سعی کن کرم پودر نزنی

راکوتان خوبش می‌کنه نگران نباش 

من راکوتان با اسپیرونولاکتون میخورم شیش ماهه 

الان جوشام کاملا رفته 

تنبلی تخمدان هم با اصلاح سبک زندگیت درست کن. ورزش خیلی زیاد تاثیر داره و غذای سالم 

روزی دو لیتر آب هم بخور