هیچهیچهیچ مدیر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 5328 عنوان حس ششمی چی حس میکنی لزم رنگ لباسم یا هرچی | مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 19 پست ؟ دیروز | 11:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسرش عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 6175 متولد زمستونی؟ بین سال ۸۲ تا ۸۴ متولد شدی؟ ماه تولد یا اول اسممبرگشت داریمحسش
anw عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 908 ارع یا بقیع عم هست …من براش یکمم فرق نمیکنم از بقیه ؟منو چطثر دختری میبینه نه هیچ فرقی نداری... دوست داره ها ولی گذاشتت تو آبنمک زاپاسی براش (و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)! "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚
anw عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 908 یعنی با کسی تو رابطع جدیع من دارم خیانت میکنم 😱😱😱😱 در واقع اون داره خیانت میکنه (و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)! "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚
هیچهیچهیچ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 5328 نه هیچ فرقی نداری... دوست داره ها ولی گذاشتت تو آبنمک زاپاسی براش 😭خودمم احساس بی ارزشی میکنم برای همین نمیتونم ترکش کنم تا میخوام فاصلع بگیرم یکم مهربون میشع ونمیتونم خب تو ک متو نمیخوای چرا اینطوری میکنی
هیچهیچهیچ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 5328 در واقع اون داره خیانت میکنه بنظرت من بهش ثابت نمیکنم با بقیع فرق دارم ومنو بع دید دیگع ای ببینه ؟