2777
2789

راز خونه تمیز اینه

هرکاری رو هنون لحظه انجام بده

وقتی غذا رو خاموش میکنی زود روی گازو تمیز کن

وقتی غذا خوردید زود طرفا بشور

هرچیو سرجاش بذار همون لحظه

و هر روز یه دستمال و جاروبرقی کن

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راز خونه تمیز اینههرکاری رو هنون لحظه انجام بدهوقتی غذا رو خاموش میکنی زود روی گازو تمیز کنوقتی غذا ...

اره من هر چی بردارم نمی‌زارم سر جاش و کار ها تلنبار میشه

من دوتا بچه دارم سنمم کمه همیشه انگار خستم خیلی تنهام هرچی برمی‌داریم نمی‌زارم سر جاش

خب همین باعث شلوغی میشه بعد هم‌ک بخای یهو مرتب کنی خسته میشی

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

آزمایش هم دادم چیزی نشون نداده ولی خودمم اون فکرو میکنم شاید هم افسردگی دارم

اره گلم زیاد خابیدن هم باعث کسل شدن میشه

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

میخواستم بدونم چطور همیشه خونه هاشون تمیزه

هر چیزی رو برداشتی همون موقع بذار سرجاش

هر اتاق یا هر قسمت خونه رفتی سعی کن موقعی که از اونجا خارج می شی حتی شده یه کم تمیزتر از وقتی واردش شدی باشه.

هر قسمت خونه می خوای بری سر راهت هر چیزی مال اون قسمته با خودت بردار ببر.

هرکاری که کمتر از پنج دقیقه وقت می بره همون موقع انجام بده، مثلا از بیرون اومدی لباست رو همون موقع بذار سرجاش، یا از خواب بیدار می شی مرتب کردن تخت کمتر از پنج دقیقه وقت می خواد همون موقع انجام بده.

برای گردگیری برس گردگیری بگیر خیلی زودتر انجام می شه.

قانون بذار برای خودت شب قبل از خواب ظرف کثیف تو ظرفشویی نباشه، گاز تمیز باشه و زباله داخل ساخت نباشه و به این قانون پایبند بمون.

داخل کشوها لباس ها رو یا نظم دهنده بگیر براشون یا خودت لباس ها رو به جای اینکه روی هم بذاری کنار هم بذار( مثل کتاب که کنار هم میذاریم) که با برداشتن لباس، لباس های دیگه به هم نریزه.

اینها کمک می کنه خونه تمیز بمونه البته باید بقیه ی اعضای خانواده هم همکاری کنن.

هر چیزی رو برداشتی همون موقع بذار سرجاشهر اتاق یا هر قسمت خونه رفتی سعی کن موقعی که از اونجا خارج می ...

مرسی عزیزم دوتا بچه دارم با یه شوهر که جای سه تا بچه میده دارم سنمم کمه مرسی ولی خیلی خوب بود 

اول اینکه صبح ها یه ساعتی زودتر از بقیه بیدارشو،ب مرتب کردن خونه و اشپزی برس و صبحانه رو اماده کن

همیشه یه قسمت از خونه زیرانداز پهن کن واس خوردن غذا و خوراکی بچه ها

جارو نپتون دم دست داشته باش خورده اشغالی چیزی ریخت جارو بزنی پخش نشه

اعضا خانواده رو عادت بده هرچی برمیدارن باز مرتب بزارن سرجاش

ده روزی یبار گردگیری

اینم بگم خیلی وسواس نداشته باش ک همیییشه خونت مرتب باشه.چون اینجوری خودت اذیت میشی