2777
2789
عنوان

دخترا یدیقه میاین میخوام نظرتون رو در این باره بدونم🤪😂

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 23 پست
داداشت باهات مهربونی چه ربطی به کراشت داره🫥

میگم شاید بخاطر اینکه دوستن😂

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا اعتراف نکرده هیچی معلوم نمیشه

وقتی اعتراف کرد تاپیک میزنم😔😂😂🤦🏻‍♀️

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
گلم 13 سالت بوده بچه بودی مهم اینه 16 سالگی دوباره حست برگشته و الان که 18 سالته داری عاقل میشی

آره خب ن من ۱۵ سالم بود فک کنم کلاس نهم بودم الان یه ساله ک مدرسه رو تموم کردم نمیدونم چطور بگم😂🤦🏻‍♀️یعنی یکماه دیگه میشم ۱۹ نیمه دومی ام ولی واقعا خیلی پشیمونم 😑اونموقع با همکلاسیم در ارتباط بودن نمیدونستم وگرنه نمیگفتم تا حالا به هیچ پسری نگفتم فقط به اون گفتم

لطفا درگیر عشق یکطرفه نشو اول مطمئن شو عاشقته بعد

درسته آخرش اگه نشد تنها کسی که ضربه میخوره خودمم😕🤦🏻‍♀️